Doi sirieni depistați de poliţiştii de frontieră de la PTF Negru Vodă, ascunşi în remorca unui autocamion

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Doi sirieni depistați de poliţiştii de frontieră de la PTF Negru Vodă, ascunşi în remorca unui autocamion

Eveniment 21 Septembrie 2023 / 13:16 562 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat,în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, doi cetăţeni sirieni care au încercat să treacă ilegal frontiera din Bulgaria în România, ascunși în remorca unui autocamion.

În data de 20.09.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat la control un cetățean din Ucraina care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu rulouri de tablă, cu destinaţia Ucraina.

În urma verificărilor efectuate, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascunşi în compartimentul marfă al semiremorcii,doi cetățeni străini. Cu ocazia verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţenidin Siria, în vârstă de 18, respectiv 22 de ani.

Ca urmare a celor constatate, persoanele respective au fost preluate, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.Ştiri recomandate

12