Doliu în fotbalul constănţean! A decedat un fost jucător şi antrenor de la FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Doliu în fotbalul constănţean! A decedat un fost jucător şi antrenor de la FC Farul
Sport 19 August 2020 / 15:29 1266 accesări

Iubitorii fotbalului constănţean se despart, încet, încet, de foştii jucători şi antrenori care au scris istorie pentru FC Farul Constanţa. După Iosif Bukkosi, Dumitru Antonescu şi Florea Bălosu, iată cu un alt fost mare jucător şi antrenor al echipei constănţene ne-a părăsit. Constantin Tîlvescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, iar sub bagheta fostului antrenor al Centrului de copii şi juniori de la Farul au descifrat tainele sportului rege generaţii de fotbalişti care au evoluat cu succes pentru echipa de la ţărmul mării, pentru formaţiile constănţene şi româneşti, dar şi pentru echipa naţională. Constantin Tîlvescu a jucat în tricoul Farului în perioada 1962-1969.

Sicriul cu trupul neînsufleţit este depus la Casa Albastră, iar înmormântarea va avea loc vineri, la Cimitirul „Palas” din Constanța.

Rămas bun, nea Costică!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Familia alb-albastră regretă trecerea în eternitate a celui care a fost și va rămâne unul dintre simbolurile FC Farul, Constantin Tîlvescu. Fost jucător timp de aproape un deceniu la Constanța, căpitan al echipei, antrenor în cadrul Centrului de copii și juniori și la echipa de seniori, și-a lăsat amprenta asupra fotbalului constănțean.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1451 secunde