Doliu în lumea muzicii! George Michael a murit în noaptea de Crăciun

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Doliu în lumea muzicii! George Michael a murit în noaptea de Crăciun

Monden 26 Decembrie 2016 / 08:05 2274 accesări

Cântăreţul George Michael a murit, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC. Superstarul pop a fost găsit fără suflare în locuința sa din Oxfordshire, Marea Britanie, răpus de o insuficienţă cardiacă. Pentru artist a fost ultimul Crăciun, iar fanii îndurerați și-au amintit de una dintre cele mai de succes piese ale sale, celebra melodie Last Christmas.

Într-o declaraţie, impresarul lui George Michael a spus: "Este mare tristeţe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate şi prieten, George a trecut în nefiinţă acasă după perioada de Crăciun".

La începutul acestei luni s-a anunţat că producătorul şi compozitorul Naughty Boy lucra cu Michael pe un nou album. "Familia cere ca intimitatea lor să fie respectată în această perioadă dificilă şi emoţională. Nu va fi nici un comentariu în acest stadiu."

Michael, care s-a născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

Primul său album solo, "Faith", din 1987, a fost vândut în 20 de milioane de discuri și a ocupat prima poziție în topuri, notează și AFP, care amintește și de succese ale artistului precum "Faith" sau 'Careless Whisper'.

George Michael a cântat alături de mai mulţi artişti renumiţi precum Elton John – controversatul cântec de protest adus războiului din Iraq - "Shoot the Dog" sau Paul McCartney (clasica piesă Beatles "Drive My Car" în cadrul Live 8, 2005).

În martie 2007, artistul a fost într-un turneu european susţinut pe stadioane din mai multe ţări, prima locaţie fiind Danemarca (18 mai 2007). Printre destinaţii se număra şi Stadionul Naţional "Lia Manoliu" din Bucureşti (31 mai 2007).

Elton John, Ellen DeGeneres, Bryan Adams, Duran Duran, Ricky Gervais, George Takei, Meat Loaf şi Gloria Gaynor, vorbesc despre "un blestem al anului 2016" şi deplâng dispariţia sa.

Elton John, prieten apropiat a lui George Michael, i-a adus un ultim omagiu pe Instagram. Elton John a publicat o fotografie care îi prezenta pe amândoi la o gală muzicală. "Sunt complet şocat. Am pierdut un prieten mult iubit - cel mai blând, cel mai generos suflet din lume şi un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui şi de toţi fanii lui", a scris Elton John în mesajul care însoţeşte fotografia.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.261 secunde