Doliu în sportul românesc!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Doliu în sportul românesc!
Sport 09 Noiembrie 2018 / 12:23 419 accesări 0 comentarii

Este din nou doliu în sportul românesc. Vineri dimineaţă a încetat din viaţă Mihail Ispas, fost consilier al fostului preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu.

„Un om care ne-a iubit pe toţi a plecat la domnul. Mihai Ispas... A iubit Constanţa. A iubit sportul şi mai ales libertatea oamenilor... La 24 de ani a fost ministru secretar de stat. Prea tânăr şi prea devreme... Ai plecat... Nu te vom uita niciodată Mihăiţă... Cel care la orice oră ai spus „Da sportului”... Of, Doamne! DJST Constanţa şi doamna Elena Frîncu. Drum lin, Mihai!”, a fost mesajul postat pe pagina personală de Facebook de Mariana Solomon, directorul DJST Constanţa.

Cu regrete în suflet, colectivul de la Clubul Sportiv Farul Constanţa şi Ilie Floroiu sunt alături de familia îndoliată în momentele grele cauzate de decesul celui care a fost Mihail Ispas. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1965 secunde