Domeniul public al municipiului Constanța a fost eliberat de 27 vehicule abandonate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Domeniul public al municipiului Constanța a fost eliberat de 27 vehicule abandonate

Administrație 15 Iunie 2024 / 15:38 569 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice acționează în permanență pentru eliberarea străzilor, trotuarelor și locurilor de parcare ocupate de aceste vehicule care strică imaginea orașului, multe dintre ele adevărate focare de infecție.

Săptămâna aceasta, polițistii locali au desfășurat o nouă acțiune tematică de eliberare a domeniului public de vehicule abandonate.

Din cele 41 de vehicule pentru care primarul municipiului Constanța, semnase dispoziția de ridicare de pe domeniul public în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unității administrativ-teritoriale, pentru 27 a fost dispusă măsura ridicării, din care 19 abandonate și 8 fără stăpân, iar 14 proprietari s au conformat somațiilor aplicate și au eliberat domeniul public ori s-au pus în legalitate, fapt pentru care le mulțumim, precizează un comunicat al Primăriei Constanța.

Acțiuni similare se vor derula în mod constant și cu respectarea etapelor procedurale, conform Legii 421/2001 actualizată.Ştiri recomandate

12