„Domnule primar Făgădău, ce ați făcut ieri?“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Deputatul constănțean Bogdan Huțucă: „Domnule primar Făgădău, ce ați făcut ieri?“
Administrație 23 Noiembrie 2018 / 18:17 1704 accesări 5 comentarii

Deputatul Bogdan Huțucă a transmis un nou comunicat de presă prin care îi atrage atenția primarului Decebal Făgădău cu privire la lipsa sa de interes de care dă dovadă. Redăm integral comunicatul:

„Domnule primar Făgădău, ce ați făcut ieri? Pentru constănțeni, pentru acest oraș?

Vă întreb pentru că ieri, primarul Emil Boc a fost la Bruxelles, unde a semnat aderarea Clujului la inițiativa strategică privind susținerea economiei de inovare în orașele din Europa, devenind astfel primul oraș românesc care devine parte acestui program.

Este vorba despre un proiect care urmărește crearea unui sistem de suport pentru orașele din Europa care au ca obiectiv strategic dezvoltarea economică bazată pe inovare.

Conceptul de la care pornește această inițativă strategică se referă la faptul că orașele de talie medie din Uniunea Europeană constituie o reală coloană vertebrală a economiei statelor membre și, prin urmare, potențialul lor de dezvoltare și rolul pe care îl pot juca în a stimula inovarea și crearea de ecosisteme locale funcționale trebuie susținut și de la nivelul instituțiilor europene. Astfel, această inițiativă se va axa în principal pe efortul de a conecta aceste centre de start-up din orașele medii din Europa la nivel internațional și de a le crea sisteme de sprijin pentru a crește participarea acestor orașe la economia de inovare în special cu ajutorul start-up-urilor.

Știm că pentru dvs sunt cuvinte prea mari și poate fără sens, dar pentru orașe precum Cluj Napoca, Arad, Oradea, fondurile și proiectele europene chiar reprezintă un motor de dezvoltare foarte rapid și fără eforturi financiare mari. Este nevoie, însă, într-adevăr, de efortul dvs și al colegilor dvs din Primărie pentru a identifica problemele și oportunitățile Constanței, de a scrie și a depune proiecte sustenabile pentru acest oraș.

Pare a fi însă o strategie a PSD, pe care și dvs ca primar al Constanței o îmbrățișați cu ardoare, de a vă îndepărta de Europa, de valorile și regulile UE, de a sta departe de tot ce implică investiții din fonduri europene. Într-adevăr, comunitatea europeană este foarte atentă la corectitudinea și transparența în cheltuirea acestor fonduri, și de aceea vă temeți, dvs și colegii din PSD în general, de banii europeni.

Domnule primar Făgădău, e timpul ca orașul Constanța să se dezvolte, să devină atractiv pentru cetățeni și investitori, dar pentru asta e nevoie de proiecte, de fonduri, de strategii de dezvoltare și nu doar de cârpeli și mici ciupeli.

În timp ce primarul Emil Boc informa ieri cetățenii despre aderarea Clujului la inițiativa strategică privind susținerea economiei de inovare în orașele din Europa, dvs, pe pagina Primăriei, făceați inventarul amenzilor de parcare date constănțenilor și ne anunțați că s-a mai pus o șipcă pe acoperișul Cazinoului...”

Loading...

5 comentarii

Danu 23:51:52 / 23 Noiembrie 2018
Hai , bre !

Liberalii sunt in opozitie de dimineata catre seara , dar noaptea , temeinic , la putza goala , strategic si cumpanit , si-o trag la greu cu ciuma rosie . USL-ul functioneaza neabatut de atatia ani , iar fatalaii astia , ai lui Sica Mandolina , resping ideea prostitutiei totale , desi , banditii sunt prinsi cu scula pesedista in dinti ... Panarame !

Viorel 07:01:18 / 24 Noiembrie 2018
Esti multumit de prima DANU?

Eu nu sunt. Pentru ca circulatia prin oras este haotica si cu ambuteiaje suparatoare. Pentru ca se lucrarea in dreptul VIVO pe bd Aurel Vlaicu de o luna si circulatia(ingrozitoare) este doar pe o banda. Pentru ca putinele parcuri sunt periodic ciuntite,nemaivorbind de Parcul Primariei inchis total cativa ani.Pentru ca circulatia pe RATC,din cauza nenumaratelor gratuitati sau reduceri este o adevarata corvoada. Pentru ca,alaturi de primarii anteriori,nu avem Sala de Sport moderna(doar proiecte verbale-minciuni) nu avem pationoar sau bazin de inot olimpice,pentru ca stadionul Farul este depasit complet ajungand aproape o ruina cu tribuna B interzisa(bine ca nu se joaca doar la o poarta!) In scrisoarea de mai sus se vorbeste despre un primar pe nume BOC. Acest primar tacut si modest se straduieste si in mare parte reuseste sa faca din Cluj si comunele adiacente cel mai civilizat oras din Romania,pe cand la noi...

Ion 10:07:21 / 24 Noiembrie 2018
Face si fagadauu

Niște combinati cum sa mai pacaleasca pachetari pe inca 4 ani ,si de restul sa se ocupe cel se sus.ca el nare timp de pierdut ,ca mai sant terenuri de vandut,autorizati de dat

Mihai P 10:27:39 / 25 Februarie 2019
Daaaa atiit de tare

Da atiit de tare ma ingretoseaza acest domn Hutuca Bogdan.Oare are acea inocenta care sa ii creze satisfactia precum Constanteni sint atiit de inocenti?.Hai sa avem pardon domnule draga afceti opozitie CONSTRUCTIVA daca intradevar va intereseaza Constanta si Constanteni.Altefel lasati prosteala pt prosti si nu mai invocato pe Boc,un fost PDL-ist actual PNL-ist de vaza.Nu as vrea sa va spun decit ALUPIGUS.Cam atiit.Succes dnl-e DECEBAL FAGADAU, lasati sa spumege pe lingatori de clante.

jan 10:29:54 / 25 Februarie 2019
Pentru Mihai P

ai mare dreptate draga P.Si eu consider la fel ca ar trebui sa taca drk si sa se bucure de bani de la buget NEmeritati.Si si si binenteles traditionalul pt domnia sa ALUPIGUS.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1689 secunde