Donald Trump a sosit la Washington pentru ceremonia de învestire în funcţia de preşedinte al SUA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Donald Trump a sosit la Washington pentru ceremonia de învestire în funcţia de preşedinte al SUA

Externe 19 Ianuarie 2017 / 21:00 825 accesări

Preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, a sosit joi după-amiază la Washington D.C., împreună cu soţia, înaintea ceremoniei de instalare în funcţie, programată vineri, informează site-ul agenţiei Associated Press. Avionul noului lider american a decolat joi după-amiază de la New York, ajungând în scurt timp la Baza aeriană Andrews din capitala Statelor Unite. Donald Trump s-a deplasat la Washington împreună cu soţia sa, Melania. Între timp, familia Barack Obama definitivează mutarea de la Casa Albă. Ceremonia pentru învestirea în funcţie a noului preşedinte al SUA, Donald Trump, este programată vineri.

RALPH LAUREN ȘI KARL LAGERFELD O VOR ÎMBRĂCA PE MELANIA TRUMP LA CEREMONIA DE ÎNVESTIRE A SOȚULUI EI

Noua Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, va purta la ceremonia de învestire a soțului său, Donald Trump, la președinția SUA, ținute semnate de creatorii de modă Ralph Laurent și Karl Lagerfeld, relatează online publicația Direct Matin. Numele stiliștilor care să pregătească ținuta viitoarei prime doamne s-au lăsat îndelung așteptate, dar până la urmă s-au oferit, nu unul, ci doi creatori de modă pentru a o îmbrăca pe Melania Trump.

Numele lui Ralph Lauren circula încă de miercuri. Se știe de asemenea că Ralph Lauren a creat deja ținute pentru alte prime doamne, Michelle Obama, Nancy Reagan, Betty Ford, dar și pentru democrata Hillary Clinton în timpul campaniei sale pentru Casa Albă.

Karl Lagerfeld, directorul de creație al casei Chanel, se va ocupa însă de rochiile de seară pentru balul organizat cu prilejul învestiturii. Nimic nu indică totuși că firma Chanel este cea care va fi reprezentată la acest eveniment național. Karl Lagerfeld este cunoscut pentru faptul că se află la conducerea mai multor mărci paralele precum Fendi, sau casa lui de modă cu același nume.

Numeroși stiliști și-au anunțat refuzul de a o îmbrăca pe viitoarea primă doamnă.12
Pagina a fost generata in 0.164 secunde