Donald Trump susține că rețelele sociale l-au ajutat să câștige președinția SUA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Donald Trump susține că rețelele sociale l-au ajutat să câștige președinția SUA

13 Noiembrie 2016 / 07:04 383 accesări

Președintele american ales, Donald Trump, a afirmat că rețelele sociale Facebook, Twitter și Instagram l-au ajutat să câștige în state în care adversarii săi democrați "cheltuiau mai mulți bani" decât el, relatează AFP.

"Faptul că am o asemenea putere în termeni de audiență pe Facebook, Twitter, Instagram, cred că asta m-a ajutat să câștig toate aceste state în care ei cheltuiau mai mult decât mine", a declarat omul de afaceri republican într-un interviu acordat canalului CBS, în cadrul programului "60 minutes" care va fi difuzat integral duminică.

Vorbind despre "o formă extraordinară de comunicare", el a menționat că are 28 de milioane de abonați pe rețelele sociale, subliniind printre altele că a câștigat 100.000 în plus în ajunul acestui interviu cu CBS: "Nu spun că-mi place asta, însă îți permite să te exprimi", i-a explicat el jurnalistei Lesley Stahl, gazda emisiunii.

"Dacă cineva spune o poveste murdară despre mine sau ceva fals — altcineva decât voi bineînțeles, pentru că voi, CBS, nu ați face așa ceva—, atunci am un mijloc de a contraataca, de a răspunde", a explicat Donald Trump.

"Asta este extraordinar. Este o formă modernă de comunicare. Nu are de ce să-ți fie rușine de așa ceva", a adăugat el, exprimându-și regretul că pe viitor va trebui să se limiteze pe aceste rețele sociale în calitate de viitor președinte.

"Va trebui să mă temperez, dacă voi continua să le folosesc", a recunoscut Donald Trump.12