Donald Trump vrea să înlocuiască ”bonurile de masă” cu ”pachete de alimente”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Donald Trump vrea să înlocuiască ”bonurile de masă” cu ”pachete de alimente”
Externe 14 Februarie 2018 / 09:23 414 accesări 0 comentarii

Administrația Trump propune înlocuirea unei părți a programului federal de Tichete de hrana cu pachete de alimente c vor fi livrate direct la ușile destinatarilor, punând guvernul S.U.A. să fie direct responsabil de ceea ce se întâmplă în farfuriile din cca. 17 milioane de gospodării cu venituri mici.

Directorul bugetar al Casei Albe, Mick Mulvaney, a numit măsura drept una dintre cele mai "inovatoare" idei din bugetul președintelui:"De fapt, primești mâncarea în loc să primești banii."

Casa Albă a declarat că pachetele cu alimente vor merge la gospodării care se califică pentru mai mult de 90 de dolari în Tichete de produse alimentare, reprezentând aproximativ 81% dintre cei care au dreptul laProgramul suplimentar de asistență pentru alimentație. În prezent, beneficiarii programuluipot alege ce cheltuiesc banii ( Tichetele de masă) putând face cumpărături la orice distribuitor autorizat.
Potrivit unui rezumat al propunerii, elaborat de Departamentul Agriculturii și obținut de CNBC, pachetele ar înlocui aproximativ jumătate din beneficiile în numerar ale programului actual. Toate produsele alimentare vor fi cultivate pe piața internă și vor include produse conservate, cum ar fi sucul, pastele, carnea conservată și fasolea.

Departamentul de Stat a estimat că va economisi 129 miliarde de dolari pe parcursul unui deceniu, determinată în parte de puterea de cumpărare unică a guvernului:
"Această modificare arreduce costurile pentru noi, deoarece putem cumpăra la prețuri en-gros, în timp ce beneficiarii trebuie să cumpere la prețuri de vânzare cu amănuntul. De asemenea, ne asigurăm că primesc mâncare nutritivă. Deci suntem foarte entuziasmați de asta!", a spus Mulvaney.

Taguri articol
Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1635 secunde