Donații pentru spitale constănțene!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Donații pentru spitale constănțene!

Sănătate 02 Octombrie 2018 / 17:15 1177 accesări

“Luna inimilor deschise” este o campanie desfăşurată în Constanța, în perioada 2 mai - 31 iulie, care dus la strângerea a 129.776 lei din donaţiile clienţilor şi din sumele oferite de două hipermarketuri.

Clienţii au putut dona la casele de marcat (bon valoric de reducere) sau orice sumă de bani pentru care au primit bon fiscal. Astfel s-au adunat 104.776 lei, la care s-a adăugat suma de 25.000 de lei oferită de hipermarketuri.

Prin intermediul Asociaţiei Dăruieşte Aripi, banii au fost folosiţi pentru utilarea cu echipamente medicale şi mobilier a Secţiilor de Pediatrie din Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa şi din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Lista de echipamente a fost concepută de cele două Spitale în funcție de nevoile acestora: un echipament auditiv destinat secţiei de nou-născuţi a Spitalului Judeţean; un stabilizator de tensiune pentru secţia de oncologie pediatrică a Spitalului Judeţean; un nebulizator - dispozitiv medical care generează aerosoli pentru îmbunătățirea respirației, folosit în terapiile respiratorii – pentru Spitalul Clinic de boli infecţioase; un aparat aerosoli pentru Spitalul Clinic de boli infecţioase; două pulsoximetre - aparate de măsurat pulsul şi oxigenul - pentru Spitalul Clinic de boli infecţioase.

„(...) Le mulțumim tuturor pentru dedicarea cu care au făcut posibil, și anul acesta, ca mii de copii să aibă șansa unui diagnostic și a unui tratament adecvat, cu ajutorul aparaturii performante și a formării echipei medicale”, a spus Alina Pătrăhău (Vasea), fondatoarea Asociației Dăruiește Aripi.

“Luna inimilor deschise” este o acţiune de tradiţie cora.12
Pagina a fost generata in 0.2929 secunde