Donații prin SMS pentru achiziția „Cumințeniei Pământului“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Donații prin SMS pentru achiziția „Cumințeniei Pământului“

Cultură 22 Iulie 2016 / 11:18 594 accesări

Campania de donații prin SMS pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși - "Cumințenia Pământului" - a început vineri, a anunțat ministrul Culturii, Corina Șuteu.

"De astăzi se poate dona prin SMS pentru achiziția 'Cumințeniei Pământului'. Puteți trimite SMS cu textul 'brancusi' la numărul 8833 și contribuiți cu 2 euro la campania națională de subscripție publică", a scris vineri Corina Șuteu pe Facebook.

Până pe data de 15 iulie a fost strânsă suma de 306.773 de euro în cadrul campaniei pentru achiziționarea operei lui Brâncuși.

Potrivit paginii de Facebook dedicate campaniei, din suma totală de 306.773 de euro, 165.868 de euro au fost donați prin transfer bancar, 104.222 de euro pe platforma www.brancusiealmeu.ro și 36.683 de euro pe platforma eMag.

Există mai multe modalități prin care românii pot dona pentru achiziția operei: prin SMS, direct prin intermediul site-ului campaniei, www.brancusiealmeu.ro, prin intermediul celui mai mare retailer online din România, eMag, unde românii pot cumpăra virtual, pe www.emag.ro, "Cumințenia Pământului", donând astfel în conturile campaniei pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși; virând lei, euro și dolari, prin transfer bancar sau prin depunere de numerar, în conturile deschise pe numele Ministerului Culturii de către băncile comerciale. Conturile sunt disponibile pe site-ul www.brancusiealmeu.ro.12