Doors Club redeschide sezonul evenimentelor de toamnă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Doors Club redeschide sezonul evenimentelor de toamnă

Divertisment 12 Octombrie 2018 / 16:22 1262 accesări

O paletă largă și diversificată de evenimente vor scoate constănțenii din casă începând cu 13 octombrie 2018.

La Doors Club, se anunță unele dintre cele mai frumoase concerte, cu artiști de primă mână, care vor încânta publicul tomitan.

Nume de referință (din domeniul muzical și nu numai), precum: Florin Chilian, Horațiu Mălăele, Ada Milea, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Vama, Direcția 5, Omul cu Șobolani și mulți alții vor readuce căldura în inimile publicului, în ciuda toamnei care se apleacă peste noi....

Sâmbătă, 13 octombrie, clubul constănțean redeschide porțile cu râvniții GOLAN în formula de DJ Set, începând cu ora 20:00. Prețul biletului, 20 de lei, va include din partea casei o bere sau un cidru.

„Ce înseamnă GOLAN? La o primă vedere, conotația numelui pare negativă, golan ne duce cu gândul la un soi de pierde-vară, om care aduce belele“.

„E adevărat că, la prima vedere, GOLAN te duce cu gândul la ceva nu neapărat pozitiv. Fiind însă vorba de o trupă, devine intriguing. E tipul rebel la prima vedere, dar pe care, dacă stai să-l cunoști, vezi că are un suflet imens. Am împrumutat puțin din semnificația “golanului”, în sensul de om care provoacă, dar e în același timp pe treaba lui. În fiecare din noi e un golan, sau o latură mai de pierde-vară, care iese uneori la suprafața. Am vrea că termenul să nu fie asociat cu ceva negativ, ci să te ducă cu gândul la partea asta șmecheră, cool din noi“.

Let the party begin !!!

Informații despre evenimente găsiți pe pagina de facebook Doors Events sau pe www.doorsclub.ro Info: 0763661622.

Taguri articol


12