„Dorel” lovește de două ori în același loc. Victima, o țeavă de gaze

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Dorel” lovește de două ori în același loc. Victima, o țeavă de gaze

28 Iulie 2016 / 13:48 270 accesări

Mai mulţi muncitori care lucrează la demolarea unei clădiri din centrul Piteştiului au spart o ţeavă de gaze de două ori în două zile, fiind nevoie de intervenţia pompierilor, reprezentanţilor firmei de distribuţie gaze, dar şi de un echipaj de poliţie în zonă.

Joi la prânz a fost nevoie de mai multe echipaje de la ISU, Gaze şi Poliţie, pe o stradă din centrul Piteştiului, acolo unde, în timpul unor lucrări de demolare a unei clădiri a fost spartă o ţeavă de gaze.

Aceeaşi ţeavă de gaze fusese spartă cu doar o zi înainte, la aceeaşi oră, de către aceiaşi muncitori.

"Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit, miercuri, în municipiul Piteşti, pe strada Victoriei, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire şi stingere a incendiilor la o conductă de gaze avariată în urma unor lucrări de demolare a unei construcţii. Azi, am fost solicitaţi pentru a asigura măsuri de prevenire în aceeaşi zonă, din acelaşi motiv. Nu există victime şi nici pericol de explozie. Colegii de la Gaze au intervenit pentru remedierea situaţiei", a declarat, pentru Mediafax, Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Din cauza incidentului şi a lucrărilor din zonă, traficul a fost îngreunat, au informat şi reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

"Ieri dimineţă, muncitorii încercând să ridice blocurile din beton, mi-au lovit gardul şi au spart şi ţeava de gaze, care era pusă aerian de-a lungul gardului. Astfel, că de ieri nu avem gaze. (...). De parcă nu era suficient, azi au spart altă din nou conducta de gaze. Mirosea în casă de am crezut că murim cu toţii. Am scos copiii în picioarele goale şi i-am dus la bunici. Au venit pompierii, au împrejmuit zona. Lucrările continuă în baza unei înţelegeri tacite cu reprezentanţii autorităţilor pe motiv că mâine expiră autorizaţia de demolare. La noi totul e alb, de parcă e iarnă", a declarat, pentru Mediafax, Suzana Popa, una dintre localnicele afectate de lucrările de demolare care se execută în zonă.12
Pagina a fost generata in 0.2356 secunde