Dorin Cioabă, reţinut într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dorin Cioabă, reţinut într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor
Eveniment 14 Septembrie 2017 / 07:19 392 accesări 1 comentariu

Zeci de percheziţii ale poliţiştilor au avut loc, miercuri dimineaţă, în Capitală şi în opt judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu un prejudiciu de peste 5 milioane de euro. Autointitulatului Rege Internaţional al Rromilor Dorin Cioaba a fost reţinut pentru 24 de ore. Soţia sa, Sighișoara, a fost ridicată de poliţisti în urma percheziţiilor care au fost efectuate la locuinţa familiei dintr-un cartier aflat la marginea Sibiului, dar nu a fost reţinută. Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a fost reținut pentru 24 de ore la Drobeta Turnu Severin, dar nu și soția sa. Reținerea a fost decisă în urma perchezițiilor efectuate, miercuri, de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălarea banilor de pe raza județelor Mehedinți, Timiș, Argeș, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Dolj, Gorj și în municipiul București.

Cioabă a declarat miercuri că el și soția sunt nevinovați, dar că trebuie să meargă la poliție pentru declarații.

1 comentariu

LUPTATORUL 15:05:05 / 14 Septembrie 2017
Acum se vad cine-s tiganii

Iata ca incet incet iese la IVEALA cine sunt TIGANII pe care ILIESU, ROMAN si BRUCAN, deci un tigan si doi jidani iau adunat, iau instruit cum sa PROVOACE HAOS, DEZORDINE,FURTURI SI OMORURI pentru care acesti 3 ESCROCI si MULTI ALTI TRADATORI printre care si tiganul de dinescu AU DECRETAT CA CIOABA sa FIE REGE iar STANESCU IMPARAT AL TIGANILOR si promitandu-le ca le da tot aurul din visteria tariii luat de 45 de ani de la BANDITI, lucru si intamplat,. Iata ca asazi vedem clar ca; TIGANUL ESTE TIGAN SI IN ZIUA DE PASTI, si ca aceasta etnie sunt cei mai parsivi dupa 1989,. Spun doar atat ca TIGANUL -este hot, bandit, talhar si pleava societatii in frunte cu fostul lor sef madalin voicu si paun,. Romani dezmeticiti-va dupa 27 de ani ca cei 3 TRADATORI nu-l primea pe REGELE MIHAI in romania, ca isi facusera alti regi si imparati tiganesti care sa omoare la cei care facuse romania mare si prospera dupa razboiul al ii- lea mondial care distrusese din temelii Romania, Iesiti din barlog TRADATORILOR si vorbiti romanilor despre revolutia SPONTANA romaneasca din dec i989 si cum va foloseati de tigani ca sa va atingeti scopurile, Haimanale IMPERIALISTE aratativa adevarata piele de HIENA de pe voi, IESITI LA BARICADA CA DE 27 DE ANI NE-ATI INTOXICAT CU MINCIUNI OCCIDENTALE,.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3035 secunde