Dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și muniției

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și muniției
Eveniment 13 Decembrie 2019 / 12:45 1639 accesări 0 comentarii

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Vecheau întocmit lucrare penală pe numele unui cetățean român, care avea asupra sa un pistol cu gaze și zeci de cartușe, pentru care nu deținea autorizație.

În data de 13.12.2019, în jurul orei 04.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia - România.

Astfel, cu ocazia controlului de frontieră, cetățeanul român A.I., în vârstă de 30 ani, domiciliat pe raza județului Constanța, a declarat faptul că deține un pistol cu gaze,de calibru 9 mm, precum și 50 de cartușe. Acesta a achiziționat arma și muniția din Turcia și nu cunoștea faptul că este necesară o autorizaţie pentru procurarea unei astfel de arme.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunilor denerespectare a regimului armelor și munițiilor prin deținerea sau portul fără drept de arme neletale și contrabandă calificată.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1489 secunde