Două adolescente au sunat la 112 mințind că au fost răpite şi violate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După ce s-au rătăcit în Constanţa Două adolescente au sunat la 112 mințind că au fost răpite şi violate
Eveniment 30 August 2019 / 07:37 2123 accesări 0 comentarii

Două fete, de 13 şi 14 ani, din Mereni, judeţul Constanţa, au plecat de acasă, joi, şi au ajuns pe o stradă din Constanţa, unde s-au rătăcit şi, de teamă să nu fie certate de părinţi, au convins o femeie să sune la 112 spunând că au fost răpite şi violate. Părinții copilelor au fost amendați.

Potrivit Poliţiei Constanţa, apelul la 112 a venit din partea unei femei de 34 de ani, care a sesizat că pe o stradă din oraş sunt două fete care reclamă că ar fi fost violate şi răpite.

Poliţiştii constănţeni au mers la locul indicat de femeie, unde au fost găsite cele două copile, acestea povestindu-le cum au fost răpite şi violate.

„Au povestit cum în această dimineaţă (joi - n.r.) ar fi fost urcate cu forţa într-un autoturism de către un bărbat necunoscut, în timp ce se plimbau pe o stradă din localitatea Mereni, timp în care ar fi fost legate. Minorele nu au putut preciza ce s-a întâmplat de la urcarea în autoturism şi până la momentul apelului şi nici cum au ajuns în municipiul Constanţa. Două echipaje ale ambulanţei au consultat minorele de 14, respectiv, 13 ani, constatându-se că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Ulterior, cele două fete au fost audiate în prezenţa reprezentanţilor DGASPC Constanţa, acestea relatându-le că au venit în Constanţa cu autobuzul, s-au plimbat, iar la un moment dat s-au rătăcit. Atunci ar fi luat decizia de a-i spune unei femei că ar fi fost răpite şi violate, de teamă să nu fie certate de părinţi.

„Minorele nu au fost victimele vreunei infracţiuni, acestea fiind încredinţate familiilor”, au mai spus poliţiştii.

Părinţii celor două fete au fost amendaţi pentru că nu au supravegheat copilele, cu amendă în valoare de 500 de lei, iar minora de 14 ani a primit o amendă în valoare de 250 de lei pentru alarmarea organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1733 secunde