Două cazuri de coronavirus la naţionala de tineret

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Preliminariile EURO 2021

Două cazuri de coronavirus la naţionala de tineret

Sport 12 Octombrie 2020 / 12:39 351 accesări
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a anunţat luni, 12 octombrie, faptul că un jucător și un membru al staff-ului au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

„Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineață! Din păcate, un jucător și un membru al staff-ului au fost găsiți pozitivi cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a fost a 5-a testare din această acțiune a lotului U21 și este testarea UEFA necesară partidei cu Malta. Cei doi au fost izolați și nu vor mai face parte din delegație pentru meciul programat marți seara, la Giurgiu, de la ora 20:00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică.

Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și viața privată a jucătorilor și a persoanelor din staff și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19”, informează www.frf.ro.

România U21 va întâlni Malta, marţi, 13 octombrie, de la ora 20.00 (în direct la ProX), în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European din 2021.12
Pagina a fost generata in 0.1687 secunde