Două drumuri naționale din Italia închise în urma cutremurului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Două drumuri naționale din Italia închise în urma cutremurului

30 Octombrie 2016 / 17:02 396 accesări

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Italia că, în urma seismului care a avut loc în centrul Italiei la 30 octombrie 2016, drumurile naționale SS685 "delle Tre Valli Umbre", între provinciile Perugia și Ascoli Piceno și SS4 "Salaria" între provinciile Rieti și Ascoli Piceno au fost închise traficului.

MAE recomandă evitarea deplasării în zona afectată de seism — în mod deosebit drumul SS4, pentru a permite accesul echipelor de intervenție. Menționăm că principalele daune materiale au fost înregistrate în localitățile apropiate de epicentrul seismului (provinciile Macerata, Perugia și Ascoli Piceno).

Pentru informații suplimentare, cetățenii români care se află în zonele calamitate pot urmări site-ul www.stradeanas.it și pot descărca gratuit aplicația "VAI Anas Plus" din "App store" și "Google Play".

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (disponibilă gratuit în "App Store" și "Google Play"), care oferă informații și sfaturi de călătorie.12
Pagina a fost generata in 0.1606 secunde