Două incendii în Constanța, în mai puțin de două ore. Un bloc întreg, evacuat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Două incendii în Constanța, în mai puțin de două ore. Un bloc întreg, evacuat
Eveniment 14 Aprilie 2017 / 21:00 3390 accesări 3 comentarii

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi în Constanţa, pe Mircea cel Bătrân, în seara zilei de vineri, 14 aprilie. Din primele informații, un incendiu a fost localizat într-un bloc cu nouă etaje. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, cu apă și spumă. Pe casa scării era foarte fum, motiv de panică pentru locatari. Reprezentanţii ISU Dobrogea au transmis că aproximativ 80% din locuinţă, inclusiv mobilierul şi aparatura electrocasnică, au fost distruse în incendiu. Au fost evacuați aproximativ 40 de locatari, printre aceştia numărându-se şi o femeie de 90 de ani, imobilizată la pat. Cauza probabilă a incendiului ar fi fost un aragaz vechi, defect. La locul incendiului s-au deplasat şi două ambulanţe, medicii acordând îngrijiri unor femei care au suferit atacuri de panică. Nu cu mult timp mai târziu, în urma unui apel primit la 112, pompierii au fost solicitaţi şi în altă zonă a Constanței, la Poarta 5, unde luase foc o baracă. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Port cu o autospecială de stingere.

.

Taguri articol

3 comentarii

GEMALEDIN NAGI 02:02:40 / 15 Aprilie 2017
Ia d-aici!

Sunt un tatar imputit si nebun, ma numesc GEMALEDIN NAGI, locuiesc pe Strada Partizanilor nr 7A, in Constanta. Am numerele de telefon: 0341.803.574, 0241.691.846, 0722.543.501. Chiar daca adresa mea este in Coiciu, eu mi-am facut iesire din curte in spatele blocului LV22 si am pus stapanire pe o parte din curtea blocului. Acolo imi plimb eu javra de caine, care se caca non stop. Daca doreste vreun locatar al blocului sa intre pe terenul respectiv, la care are tot dreptul, sar la bataie. Chiar daca am 50 de kile si arat ca moartea in vacanta... Astept sa ma sunati, sa va cacati in gura mea!

radu 16:10:10 / 16 Aprilie 2017
Hidranți exteriori pentru stingerea incendiilor

Pe raza întregului municipu se află montate conducte de gaze, majoritatea locuințelor din municipiul Constanța au montate centrale termice pe gaz, multe din blocurile de locuințe din municipu sunt izolate termic cu polistiren care arde ca o torță. Unul dintre efectele produse de dezastre este și avarierea conductelor de gaze, fapt care poate provoca incendii sau explozii. Se impune montarea de hidranți exteriori pentru stingerea incendiilor în imediata apropiere a blocurilor de locuințe, în cartierele municipiului Constanța și nu numai, conform prevederilor Legii nr. 307 din 2006, acești hidranți urmând a fi folosiți doar de către lucrătorii din cadrul ISU Constanța.

Despre Gemaledin Nagi 02:02:56 / 19 Aprilie 2017
Ai dreptate

Sunt 4 locatari proprietari din LV22 care au avut altercatii cu el.Doi dintre ei au depus si reclamatii la Politie.S_a certat si era sa se bata si cu vecinul lui de curte Dumitru Draghici care administreaza Cimitirul Central.Tot cartierul il stie de nebun.Pana si sotia lui a dat divort dar inca nu s_au clarificat lucrurile pe deplin.Pe un locatar l_a atacat cu o teava metalica foarte periculoasa de era sa-l omoare doar pentru ca a intrat cu cainele pe terenul blocului.Am vazut scena de la geam.Am fost cat pe aci sa depun si eu plangere la Politie din cauza asta.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2313 secunde