Două persoane arestate preventiv au evadat dintr-o secție de poliție din Capitală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Două persoane arestate preventiv au evadat dintr-o secție de poliție din Capitală

06 Martie 2016 / 16:24 379 accesări

Două persoane arestate preventiv au evadat, duminică, în jurul orei 12,30, din curtea de aer a Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a Secției 19 Poliție, a informat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Este vorba despre Grosu Costel și Tulli Renato Marius, încarcerați în baza mandatelor de arestare preventivă privind infracțiunea de furt calificat și respectiv infracțiuni informatice, se arată într-un comunicat transmis de DGPMB.

Poliția Capitalei face apel la cei care pot da informații cu privire la locația în care se află cei doi bărbați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul de urgență 112 .

De asemenea, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea acestui eveniment, a mai precizat DGPMB.

Pe 5 ianuarie 2016, procurorii DIICOT au reținut opt persoane, cetățeni români și moldoveni, acuzate că fac parte dintr-o grupare care a fraudat cu ajutorul unui virus informatic mai multe terminale tip ATM aparținând unor bănci din România, Ungaria, Cehia, Spania și Rusia. Printre cei reținuți se număra și Tulli Renato Marius, conform unui comunicat transmis la momentul respectiv de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.12
Pagina a fost generata in 0.2278 secunde