Două spectacole de Stand Up Comedy pentru constănțeni - Mincu, Maria Popovici & Banciu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Doors Club Două spectacole de Stand Up Comedy pentru constănțeni - Mincu, Maria Popovici & Banciu
Divertisment 21 Februarie 2020 / 23:10 2523 accesări 0 comentarii

Joi, 27 februarie, Doors Club îți oferă DOUĂ spectacole de stand-up comedy cu savuroșii Mincu, Maria Popovici și Banciu cu orele de acces după cum urmează: primul show 18.30 și al 2-lea, cu ora de acces 21.30.

Vino să râzi și să te binedispui!

Mariei nu îi mai tace gura, acum că a luat-o Mincu în sfârșit de nevastă și vorbește despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea. Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane. Evident că e nelipsit Banciu, care, în deschiderea show-ului, te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el. Mai exact, avem 75 de minute din viețile noastre de împărtășit cu voi! Vă lăsăm să râdeți cât vreți dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți, căci felul în care punem noi problema, nu e pentru toată lumea.
Vă așteptăm joi, 27 februarie, la Doors Club. Prețul unui bilet este 50 de lei în avans și 60 de lei la intrare. Biletele pentru al doilea show, cel de la 21.30 se pun în vânzare luni, la sediul clubului. Info: 0763 661 622.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1336 secunde