Două voleibaliste constănțene vor juca în preliminariile CE de volei U-17

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cosmina Marinescu și Alexandra Spînoche, selecționate la naționala de cadete Două voleibaliste constănțene vor juca în preliminariile CE de volei U-17
Sport 04 Ianuarie 2018 / 14:38 758 accesări 0 comentarii
Cosmina Marinescu (numărul 5 pe tricou) este titulară incontestabilă în naționala României sub 17 ani

Cosmina Marinescu (numărul 5 pe tricou) este titulară incontestabilă în naționala României sub 17 ani

Naționala de volei feminin a României va participa săptămâna aceasta în preliminariile Campionatului European rezervat jucătoarelor sub 17 ani (născute în 2002-2003 și mai mici). La turneul final programat în perioada 13-21 martie 2018, la Sofia și Samokov, vor participa 12 echipe. Pe lângă Bulgaria, țara gazdă, vor mai juca la turneul final cele opt câștigătoare ale grupelor preliminare plus alte trei formații de pe locul 2, cu cea mai bună linie de clasament.

Echipa României, antrenată de Marius Macarie și Adrian Mihăilă, se pregătește de aproximativ o lună, la Ploiești, pentru meciurile din grupa preliminară A, care vor avea loc chiar în acest oraș, în perioada 4-7 ianuarie 2018. Adversarele tricolorelor vor fi naționalele Elveției (4 ianuarie, ora 20.00), Suediei (5 ianuarie, ora 17.30) și Belgiei (7 ianuarie, ora 17.30). Printre cele 12 jucătoare reținute în lot se numără și două voleibaliste constănțene: coordonatoarea Cosmina-Ștefania Marinescu, legitimată la ACS Top Volei 05 Constanța, unde este antrenată de Constantin și Doina Ferenți, și extrema Alexandra Spînoche (fostă la CSȘ 1 Momentos Constanța, plecată în vară la CSM București).

Componența naționalei U-17 a României:

Coordonatoare - Cosmina-Ștefania Marinescu (ACS Top Volei 05 Constanța), Andreea Murar (LPF Cluj)

Universal - Alexia Căruțașu (CSM București)

Centri - Adriana Alexandru (CN BP Hașdeu Buzău), Francesca Alupei (CSM București), Denisa Ionescu (FC Argeș Pitești)

Extreme - Mara Dumitrescu (CSU Medicina Tîrgu Mureș), Florina Murariu (UVT Agroland Timișoara), Georgiana Popa (CSȘ Lugoj), Alexandra Spînoche (CSM București)

Libero - Ilinca Macarie (CSȘ Toplița), Karina Murariu (UVT Agroland Timișoara)

Partidele se vor disputa în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești, în paralel cu meciurile grupei preliminare D a Europenelor masculine U-18. Adversarele tricolorilor sunt Belarus, Serbia și Israel.Pagina a fost generata in 0.1658 secunde