Dr. Dre face un serial pentru Apple

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dr. Dre face un serial pentru Apple

Monden 15 Februarie 2016 / 17:11 720 accesări

Rapperul american Dr. Dre lucrează la un serial de şase episoade, intitulat ”Vital Signs”, care este finanţat de compania Apple, informează Reuters. Dr. Dre, pe numele real Andre Young, a început să lucreze cu Apple încă de când firma sa Beats Electronics a fost achiziţionată în 2014 de această companie de telecomunicaţii, pentru suma de trei miliarde de dolari.

Acest serial, care se află în prezent în etapa de producţie, este descris ca fiind o dramă parţial autobiografică, cu subiect percutant şi obscur. Unul dintre episoadele de 30 de minute, în care este înfăţişată o scenă de orgie, a fost deja filmat la Hollywood, săptămâna trecută. Protagonistul din ”Sons of Anarchy”, Mo MCRae, ar face parte, la rândul său, din distribuţie, iar Paul Hunter va regiza noul serial. Nu se ştie încă dacă serialul ”Vital Signs” va fi difuzat de o televiziune tradiţională sau pe o platformă online deţinută de Apple. Reprezentaţii rapperului american şi cei ai Apple urmează să dezvăluie mai multe detalii în perioada următoare.

Dr. Dre a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bogaţi rapperi din lume din 2014, după ce brandul său, Beats Electronics, a fost cumpărat de grupul Apple cu trei miliarde de dolari. Dr. Dre, căruia i se spune The Doctor, a lucrat cu cei mai importanţi artişti rap, precum Eminem, Snoop Dogg, Sean Combs, şi a lansat stilurile gangsta rap şi G-Funk pe coasta de vest a SUA. Rapperul a câştigat şase premii Grammy şi a fost primul artist hip-hop recompensat cu titlul de producătorul anului la gala Grammy Awards din 2001. Dr. Dre, în vârstă de 50 de ani, a mai lucrat în industria cinematografică, la Hollywood. În 2015, acesta a fost producător executiv al filmului ”Straight Outta Compton”, despre viaţa şi ascensiunea formaţiei de rap N.W.A. Rapperul a lansat un nou album de studio, ultimul, după spusele sale, intitulat ”Compton”, care a precedat şi promovat lansarea lungmetrajului ”Straight Outta Compton”. Dr. Dre nu a mai lansat un LP din 1999. Lansarea celui de-al treilea album de studio al său a fost amânată în mod constant în ultimii 16 ani.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2049 secunde