Dragnea admite tensiuni în coaliție! Nemulțumirile ALDE, reale?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dragnea admite tensiuni în coaliție! Nemulțumirile ALDE, reale?!

Politică 02 Septembrie 2017 / 13:29 1022 accesări

Președintele PSD, Liviu Dragnea, admite că ar putea să existe nemulțumiri ale membrilor ALDE față de împărțirea funcțiilor în teritoriu. ”S-ar putea ca nemulțumirilor lor să fie reale”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, sosit sâmbătă la Mamaia, acolo unde conducerea PSD se reuneşte din nou în şedinţă, pe litoral. ”Discutăm zilele astea de o îmbunătățire a comunicării, ca ea să fie mai bună și mai coerentă”, a spus șeful PSD.

Europarlamentarul Norica Nicolai iese la atac și dezvăluie public nemulțumirile din coaliție. Ea acuză că formațiunea lor este văzută ca o ”anexă” și dezvăluie că în activitatea guvernului sunt aspecte care lasă de dorit. ”Sunt lideri PSD care consideră ALDE o anexă. Aș vrea să se înțeleagă că e un partid de sine stătător, nu o anexă a cuiva”, a spus europarlamentarul Norica Nicolai. Europarlamentarul spune că toate aceste nemulțumiri vor ajunge sâmbătă la urechile președintelui PSD, Liviu Dragnea.

De asemenea, conducerea ALDE şi parlamentarii partidului reproșează PSD felul în care au fost împărţite funcţiile la nivel local.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2701 secunde