Dragnea anunţă că fiecare gospodărie din Moldova va primi câte 20.000 de lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dragnea anunţă că fiecare gospodărie din Moldova va primi câte 20.000 de lei
Politică 19 Aprilie 2019 / 16:30 520 accesări 9 comentarii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri la Botoşani că Guvernul va aproba ”cât de curând”, prin OUG, un program de sprijin punctual pentru nord-estul ţării prin acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuire în mediul rural.

”Plecând de la idea că această regiune are un PIB pe locuitor de 27,000 de lei faţă de 44,000 de lei media naţională, am gândit, am elaborat un program specific de sprijin punctual pentru această regiune. O să vă spun doar câteva elemente din program, restul programului sper ca în toată această perioadă să îl faceţi cunoscut pentru ca oamenii să îl poată să îl acceseze. Este vorba în primul rând de acordarea a 20,000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuire în mediul rural şi dotarea gospodăriilor cu utilaje agricole. Cei care vor şi mai mulţi bani pot merge până la 40,000 de lei şi le putem acorda garanţii pentru credit. Şi aici vorbim de izolarea termică şi energetică prin anvelopare şi tâmplărie termoizolantă, încălzire cu centrale termice, conectarea gospodăriilor la reţeaua de apă, canalizare şi gaze, amenajarea de grupuri sanitare în interiorul locuinţei, apă caldă menajere prin sisteme solare. Programul se adresează cetăţenilor, persoane fizice şi va fi aprobat cât de curând prin OUG şi nu are caracter de ajutor de stat”, a declarat la Botoşani Liviu Dragnea.

El a mai spus că un alt element este o schemă de ajutor de stat pentru susţinerea zonelor celor mai defavorizate prin încurajarea investiţiilor şi a creării locurilor de muncă într-un context durabil.

”Prin această schemă vor fi sprijinite construcţiile pentru sănătate, pentru industria alimentară, construcţiile turistice şi construcţiile de depozitare. Se vor finanţa următoarele programe: program pentru dezvoltarea afacerilor mici, ajutor de până la 200,000 de euro, număr de beneficiari în prima etapă 10,000. Dacă se va atinge numărul de 10,000 programul se va extinde. Centre de radioterapie pentru copii şi adulţi pentru perioada 2019 – 2020, 20 de centre. Centre multifuncţionale rurale şi anume dorim ca cetăţenii dintr-o comună să nu mai fie nevoiţi să meargă în reşedinţa de judeţ şi să punem în aceste centre pentru care se acordă până la 200,000 de euro poştă, bănci, direcţii agricole, reprezentanţii APIA sau ANAF în aşa fel încât cetăţenii să meargă doar într-un loc la ei în localitate. Se poate acorda până la 25 de milioane de lei pentru acest lucru. Restul de programe o să vi le spună colegii dvs., o să le prezentaţi cetăţenilor în perioada următoare”, a adăugat liderul PSD.

Loading...

9 comentarii

nicu duru 15:54:14 / 20 Aprilie 2019
Promisiuni la prosti..

Dar pana acum de ce nu ati dat.?????. Dar pana acum de ce nu ati facut infrastructura????Ati fost ocupat cu justitia????Promisiuni pentru votaci PiSeDe....

PSD ȘI ALDE ce au promis 17:19:30 / 20 Aprilie 2019
..AU REALIZAT

PDL PNL CIUMA ROȘIE...Nu a realizat nimic din ce a promis..Sa trăiți bine ...A fost doar un...salut BASHIT ... Autostrăzi a făcut .... BOC SI Băsescu.!!!!!..? Guvernul actual are BANII PT ÎNVESTII..Nu cum a fost în DICATURA PDL PNL CIUMA ROȘIE când Tărian a pus Lupul paznic la oi... Prin elena udrea ASPIRINA... GUVERNAREA PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ne-a îndatorat că țara pt 20 de ani de acum înainte.. PDL PNL CIUMA ROȘIE a împrumutat Romania cu 20 de miliarde de euro în 2009 .. Nici ACUM nu se știe unde în ce conturi au ajuns acea sumă colosală . . . ...

nicu duru 17:40:37 / 20 Aprilie 2019
Limbricul oligofren Pizde..

Placute suedeze la slugi.. Esti un oligofren pripasit de redactie.. O sa o sugeti cu partidul tau de penali..

Nelu 21:10:53 / 20 Aprilie 2019
La subiect

Au luat bani cu imprumut, a indatorat tara pe 30 de ani cu dobanzi maxime. In loc ca acesti bani din imprumut sa mearga in productie sa aduca venit merg la asistatii social. Muie pesede !.

Ion 09:16:15 / 21 Aprilie 2019
Constanta

Bani sa i dea din averea sa din furturile comise si de la toti mafiotii PSD nu din avutia tarii. Banul tarii trebui folosit pt productivitate nu pt ajutoare sociale la puturosii

PDL PNL CIUMA ROȘIE 10:26:42 / 21 Aprilie 2019
PARTID MAFIOT

BANII pe care PDL PNL CIUMA ROȘIE ia împrumutat in 2009 ...20 de miliarde de euro...Unde gura mati s-au dus , Săpun duru ? Când după numai un AN, s-au tăiat salarii SI pensii sau închis spitale si scolii TOCMAI din Lipsă de .... BANII ???..Întrebați La pe Blaga ,el știe în ce conturi zac acele MILIARDE DE EURO .... Blaga pe care ii pupați in Kur după ce ai face nevoile ... Veniți VoI că .... Câinii sa lingeți.

Săpunul duru 11:15:30 / 21 Aprilie 2019
Sclavul PDL PNL CIUMA ROȘIE

Că PDL PNL CIUMA ROȘIE e un partid mafiot, o spune ultima achitare a unuia dintre fruntașii PDL PNL CIUMA ROȘIE ... Sorin Blejnar. !!!!.. Condamnat in prima instanță la 5 ani de închisoare cu executare de TB..la ICCJ a fost achitat !!!!!...SI asta când Liviu Dragnea urca Golgota de susținători ai PDL PNL CIUMA ROȘIE care așteptau să-l linșeze la urcarea pe scările ICCJ ...Ce prilej era mai bun pentru achitarea unui MAFIOT ai CONDAMNAREA unui om NEVINOVAT ?.. MAFIOTUL AVEA un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro... Liviu Dragnea....?

Pt săpunul duru 14:30:29 / 21 Aprilie 2019
Să-ți fut morți mati

Cu toți votanții PSD.... Poate așa se va sătura muista de MATA.

,,August prostul" in premiera jucat de DRACnea. 21:14:09 / 21 Aprilie 2019
Pentru PSD ȘI ALDE ce au promis

Bai asta-i cu capul vrea sa-i prosteasca ac um pe regiuni! Vad ca momeala asta o arunca doar la moldoveni, p'aia pe care i-a indobitocit si saracit cel mai mult! Chiar asa de creduli ca sa nu zic prosti or fi oamenii aia!? Ia si cititi, pls! Dragnea a declarat vineri la Botoșani că Guvernul ,,va aproba" ”cât de curând”, prin OUG, un program de sprijin punctual pentru ,,nord-estul țării" prin acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătățirea condițiilor de locuire în mediul rural. „Plecând de la ideea că această regiune are un PIB pe locuitor de 27.000 de lei/an faţă de 44.000 de lei media naţională, am gândit, am elaborat un program specific de sprijin punctual pentru această regiune."

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.191 secunde