Dragnea anunţă modificări în privinţa legislaţiei pentru zilieri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Măsuri pentru încurajarea forţei de muncă Dragnea anunţă modificări în privinţa legislaţiei pentru zilieri
Social, Politică 19 Mai 2019 / 14:20 447 accesări 0 comentarii

Preeşdintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat în weekend că şi-a propus ca în perioada următoare să modifice legislaţia pentru zilieri, pentru a încuraja forţa de muncă, să acorde o subvenţie pentru mieluţe pentru creşterea efectivelor şi acordarea unei subvenţii de 2 lei pe kilogramul de lână.

”Sâmbăta aceasta am petrecut-o alături de oierii din Poiana Sibiului. Oameni de toată isprava. Alături de familiile lor, soţii, copii şi nepoţi am povestit despre tradiţia de sute de ani pe care ei o duc cu încăpăţânare mai departe. M-am bucurat enorm să văd că tinerii îşi doresc să preia de la părinţi aceasta muncă cu toate sacrificiile pe care le implică. Şi în ciuda tuturor greutăţilor sunt hotărâți să meargă înainte. Alături de Petre Daea, le-am ascultat problemele şi am pus pe hârtie un program pe termen scurt şi mediu în aşa fel încât oieritul în România să revină la ce era odată. Am făcut o serie de paşi importanţi cu programul pentru lână, cu înfiinţarea Casei de Comerţ şi subvenţiile acordate.

A venit însă momentul să trecem la nivelul următor. Ne-am propus ca în perioada următoare să aducem modificări în privinţa legislaţiei pentru zilieri, pentru a încuraja forţa de muncă, să acordăm o subvenţie pentru mieluţe pentru creşterea efectivelor şi acordarea unei subvenţii de 2 lei / kilogramul de lâna dar şi înfiinţarea mai multor spălătorii de lână. De asemenea vrem ca prin Casa Română de Comerţ să dezvoltăm centre de preluare, centre de prelucrare, centre de îngrăşare, flota de vase pentru transport extern de animale şi, nu în ultimul rând, magazine”, a scris pe Facebook Liviu Dragnea.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1894 secunde