Dragnea contestă condamnarea din dosarul DGASPC Teleorman prin altă cale de atac

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dragnea contestă condamnarea din dosarul DGASPC Teleorman prin altă cale de atac
Justiție 22 Octombrie 2019 / 15:28 1238 accesări 1 comentariu

Liviu Dragnea a formulat prin avocaţi, marţi, la instanţa supremă, recurs în casaţie, o altă cale de atac faţă de condamnarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Iniţial, fostul lider PSD a depus, tot la ICCJ, şi o contestaţie în anulare în acelaşi dosar.

Avocaţii lui Liviu Dragnea au formulat, marţi, recurs în casaţie faţă de decizia de condamnare în dosarul DGASPC, se arată pe portalul instanţei supreme.

De altfel, fostul preşedinte PSD a formulat, la finele săptămânii trecute, altă cale de atac împotriva condamnării: o contestaţie în anulare - o cale de extraordinară de atac la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Loading...

1 comentariu

Sumer 17:34:03 / 24 Octombrie 2019
Dragnea

Este si normal ca DRAGNEA sa conteste condamnarea asta avand in vedere alte fapte penale cu greutate pe care le are la activ,practic a ajuns la puscarie pentru o nimica toata.Stai cuminte Liviule pentru ca nu se stie poate scapi si tu doar cu atat,nu agita apele pentru ca "statul paralel" care nu este nici un "stat paralel"te are la mana. Si nu are nimic nascocit s-au inventat.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1461 secunde