Dragnea, întâlnire cu Tăriceanu înaintea CExN al PSD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dragnea, întâlnire cu Tăriceanu înaintea CExN al PSD

Politică 22 Ianuarie 2018 / 13:18 704 accesări
Formula finală a Guvernului Dăncilă ar putea fi stabilită vineri, 26 ianuarie

Formula finală a Guvernului Dăncilă ar putea fi stabilită vineri, 26 ianuarie

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au o întrevedere, luni, la amiază , la biroul preşedintelui Camerei, înaintea CExN al PSD, unde urmează să se discute despre programul de guvernare şi componenţa noului Guvern Dăncilă.

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a mers la întâlnirea cu Dragnea însoţit de Daniel Chiţoiu şi Varujan Vosganian.

Dragnea are o serie de întâlniri şi cu liderii de organizaţii judeţene ale PSD, care fac propuneri privind componenţa Executivului.

Comitetul Executiv al PSD s-ar putea reuni şi vineri, 26 ianuarie, pentru a stabili formula finală a Guvernului Dăncilă, în condiţiile în care dezbaterile nu vor fi finalizate în şedinţa de luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Preşedintele PSD Bucureşti-Ilfov, Gabriela Firea, a precizat, duminică seara, că o treime dintre miniştri vor fi noi.

„Cred - fac o estimare și sper să nu greşesc - cam o treime din Guvern se va împrospăta. Mi-aş dori să fie mai multe doamne. Mi-aş dori ca după luni să nu existe o competiţie, un sentiment negativ între organizaţiile judeţene care vor propune candidaţi pentru portofolii”, a spus Firea, la România Tv.

Ea a arătat că programul de guvernare rămâne în esenţă acelaşi, în special în punctele sale sociale şi economice, la care se mai adaugă câteva principii care vor fi preluate şi câteva programe naţionale.12