Dragnea nu renunță la descentralizare. „Sistemul ocult nu vrea acest lucru”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Guvernare la nivel local Dragnea nu renunță la descentralizare. „Sistemul ocult nu vrea acest lucru”
Administrație 03 Martie 2019 / 17:16 900 accesări 2 comentarii

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, la Gorj, că nu a renunțat la proiectul ce vizează descentralizarea, chiar dacă unii vor doar puterea de la București, pentru ca autoritățile locale să stea „cu mâna întinsă”. „Unii spun că deciziile se iau la București. Habar n-au. Asta spun cei care nu și cunosc țara, cei crescuți în eprubete politici și laboratoare. Nu știu că viața e la Giurgiu, Botoșani, Bistrița, unde trăiesc oameni. Am muncit mult cu Vasile Dâncu în 2013 să descentralizăm România. Am avut piedicile întregului sistem. Nu am renunțat la proiect, trebuie să ducem decizia și mai aproape de comunități. Nimeni din acest sistem ocult nu vrea acest lucru, el vrea toți banii și decizia la București, iar comunitățile locale să stea cu mâna întinsă”, a declarat Liviu Dragnea. Liderul PSD mai spune că doar cine își urăște propriul popor poate gândi așa. „PNDL e un proiect conceput de mine alături de Sevil Shhaideh. Programul dezvoltă comunitățile locale. Înseamnă ulițe asfaltate, alimentare cu apă, piețe, baze sportive, bazine de înot. De ce îi deranjează pe ei? Dintr-un motiv foarte simplu. Pentru că vor ca oamenii să trăiască rău ca să sădească semințele urii. De ce își urăsc acești oameni atât de mult conaționalii? Pentru că ei nu fac politică pentru oameni. Singurul partid care face politică pentru oameni e PSD. Ei vor dezbinare. Aduceți-vă aminte că de câte ori au câștigat prin dezbinare, vorbind numai despre ură și dușmănie. Au ajuns la guvernare și tot ce a construit PSD s-a prăbușit. De ce când am fost noi la guvernare, a fost mereu creștere economică. Sunt interesați doar de ei și de stăpânii lor, de cei care îi comandă, care au obligații. Nu vor putea simți românește niciodată. Toți, mai vechi, mai noi la politica la cheie alui Iohannisnu au decât un demers: să provoace dezbatere bazată pe ură, dezbinare. De ce? Pentru ca România să fie un stat dezbinat. Numai niște oameni care își urăsc poporul pot acționa așa”, a mai declarat Dragnea.

Loading...

2 comentarii

Cititor 10:15:49 / 10 Martie 2019
Niște prostii

Dragnea arunca in continuare petarde fumigene ca sa abata atentia de la faptul ca psd si guvernul nu au fost in stare sa depuna proiectul de buget cand a fost termenul in noiembrie. De atunci vine aproape zilnic cu bazaconii ca sa induca cetatenilor ideea ca presedintele este de vina, etc. Face turnee in zonele sarace cu votanti majoritari psd, de ce nu face turnee la Cluj, Arad, Timisoara, Oradea? Sau in Moldova si Bucovina unde il asteapta la colt cetatenii care tooooot asteapta o autostrada? Sau in secuime? Plm.

Lucifer 09:08:14 / 12 Mai 2019
Asa e...

Cititor are dreptate. Dragnea bagă fitile pentru distragerea atenției. Eu ma uit la harta aia si ma întreb, asta vrea sa rupă România in bucăți? Ii acuza pe unii si pe alții de ura împotriva romanilor, dar el chiar ii iubește? Il doare in cur de noi. Vrea doar sa își scape pielea de pârnaie.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2448 secunde