Dragnea: „Preşedintele e implicat direct în condamnarea mea”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dragnea: „Preşedintele e implicat direct în condamnarea mea”
Politică 12 Iulie 2018 / 17:07 713 accesări 23 comentarii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe şeful statului, Klaus Iohannis, că este implicat direct în condamnarea sa, informează Mediafax. „Foarte multe vorbe pe care le-a auzit că sunt zvonuri iniţial, dar punând cap la cap informaţii, ziceri, nu mai pot să cred că sunt zvonuri. Moţiunea. Vă spun ce vorbea Raluca Turcan şi Ludovic Orban, vorbind cu oameni din PNL şi alte partide. S-a spus că Raluca Turcan i-a promis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garanteaza ca dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea s-a rezolvat, guvernul nu a picat”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3. Întrebat dacă este de părere că preşedintele este în spatele condamnării sale, Dragnea a spus: „Da, este părerea mea. Este a doua condamnare fără probe şi total nevinovat. Primeam avertizări, ai grijă cu legea offshore, cu minting, pentru că deranjezi şi va influenţa decizia judecătorilor, că sunt presiuni pe judecători”, a mai spus liderul PSD.

Taguri articol
Loading...
loading...

23 comentarii

Aaaa 18:54:45 / 12 Iulie 2018
Eeeeee

saracul hot e nevinovat

cetateanu' turmentat 06:43:43 / 13 Iulie 2018
Sictir!

SICTIR penal imputit! La beciu' domnesc cu tine...

Adi 08:10:00 / 13 Iulie 2018
Marş

Gunoi nenorocit marş la pârnaie

Cine e gunoiul nenorocit ? 12:43:13 / 13 Iulie 2018
...MIHAI..

Numai un handicapat mintal mai poate crede că în a doua condamnare a lui Liviu Dragnea nu sa amestecat și PDL PNL CIUMA NEAGRĂ care reprezintă sistemul ticăloșit stat PARALEL... Nimic nu a fost întâmplător..A fost un plan cu care PDL PNL CIUMA NEAGRĂ să de-a o nouă lovitură de stat...Cu moțiunea cu Sică Mandolină in fruntea 80 de BASISTI ÎMPUȚIȚI reprezentând sistemul ticăloșit care dorea că guvernul să și de-a demisia și ai face loc lui Sică Mandolină că Klaus Iohannis sa aibe guvernul său de idioții și criminali.. EȘECUL A FOST UNUL DE PROPORȚII PT PDL PNL CIUMA NEAGRĂ..

Ion 23:09:51 / 13 Iulie 2018
Pentru Cine e gunoiul nenorocit ?

Cine ? Tu

Zărzărică 01:22:31 / 14 Iulie 2018
Penalii !

Aproape toți din politică sunt penali, unii dintre ei sunt mai penali decât alții penali și asta pentru ca în politică trebuiesc oameni corupți și șantajabili, oamenii curați și onești, nu pot accede în funcțiile pe care le ocupă politicienii actuali, ai noștri / tuturor, că fiecare dintre noi, cetățenii acestei țări, pe rând pe rând i-am votat și acum dăm vina unii pe alții, că pentru toată nenorocirea din țară, se fac vinovați bătrânii : comuniștii, boșorogii, oamenii fără dinți în gură, dogmaticii....., dar tinerii ce au făcut, nu s-au prezentat la vot, deci vinovați suntem cu toți, dar cum ne place să ne victimizăm și să ne împroașcăm unii pe alții, mai bine atunci când vor avea loc alegeri : locale, parlamentare și pentru președinte, să mergem cu toți la vot și să vedem care ies victorioși : tinerii ori bătrânii, dacă aranjamentele sunt deja făcute în altă parte și prezența oamenilor la vot este doar un paravan pentru, ce defapt este hotărât deja în altă parte, după care cei interesați în manipularea oamenilor, se folosesc de ura dintre oamenii : tineri și bătrâni, însă foloasele le trag pe " turta lor ", cei aleși / numiți, deja în alt loc, numai de ei știut și noi, "plebea", "ne spargem capetele, ca fraierii" și cei cocoțați în funcții de alții, ne râd în față pentru naivitatea și prostia noastră, fraților, așa că trebuie să ieșim, cu toții la vot și după aceea vom vedea, cum stau lucrurile și cum se trag sforile, și poate atunci, ne vom liniști și nu, ne vom mai învinovăți și urâ degeaba unii pe alții !?

Adi 10:07:04 / 14 Iulie 2018
Pentru Ion

Marș la coada la pui putoare ordinara

Nelu pt ion 10:54:14 / 14 Iulie 2018
GURA LU MATĂ WC PUBLIC.

Basisti împuțiți PDL PNL CIUMA NEAGRĂ Tu Chiar nu conștientizezi că încă susții un sistem ticăloșit... Ție și altor jigodii ce dovezi mai aveți sa. dați seama că PDL PNL CIUMA NEAGRĂ USR și pmp sânt part organizații de tip MAFIOT .Au încercat și chiare reușit ...în parte .. să prostească imbecili că tine că schimba duși numele din PDL în PNL sânt alt....Partid !!!!... Vorbă bună are românul..Lupul își schimbă părul dar nu și năravul...Și au păstrat identitatea ..a popularilor europeni.... Și-au păstrat chiar și sediul ..Unul in care stafia lui Traian Băsescu sălășluiește ...Un loc malefic... ALDE e singurul partid Liberal autentic care luoari pt drepturile și libertățile fundamentale ale romanilor...Pe care PDL PNL CIUMA NEAGRĂ le-a transformat Tu.... LUX !!!!!!...Da Tu jegule ești prea imbecil să-ți dai seama ...Ai căcat in loc de CREIER .. Ești făcut la beție la fel ca toți BASIȘTII ÎMPUȚIȚI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ...Sa va i-au tot. Neamu n pula.

florin 11:56:21 / 14 Iulie 2018
Pentru oligofrenul PiZeDe..

Cred ca iti trebuie jumatate de zi sa scrii o postare , dar si aia arata cat de analfabet esti.. Astia sunt votaci care sustin penali.. Te informez ca ai reusit sa ma convingi ca esti un dobitoc.... Reciteste si tu ce ai postat si o sa te convingi ca am dreptate... Apropo acum puii si litru de ulei se livreaza numai in Antananarivo... Mergi si stai la coada..

Ultimii doi " președinți " au fost 13:42:37 / 14 Iulie 2018
Direct implicați în condamnarea Ta ;

LIVIU un martir in.viata (încă) al luptei contra basismului împuțit... DACĂ Ponta și Tăriceanu și-au dovedit nevinovăția după ani de zile in care au fost etichetați PENALII.....Și Liviu își va găsi dreptatea pt că acum justiția devine în sfârșit independenta.Iar sentințele nu se mai pronunțată în altă parte cum sa procedat în perioada dictaturii BASIST Johaniste !!!!!

Că mai sânt arici pansați 13:47:15 / 14 Iulie 2018
...CARE ÎNCĂ SUSȚIN. BASISMUL ÎMPUȚIȚ PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Sa va dau la MUE vouă și mamicutele.voastre...La toți.Pt Voi singurul mod de a va face să înțelegeți tu sânteti niște tu pansați e... Parul...

Florin 16:39:43 / 14 Iulie 2018
Pentru Că mai sânt arici pansați

Citiți și voi postarea ciumpalacului și trageți concluzia ce votanți are PeZe D-ul... Astia l-au votat pe Livache &com.... Oligofreni votați. .

Nelu melu BASIST ÎMPUȚIȚ 20:03:22 / 14 Iulie 2018
Mata când îmi suge pula

.....Da in bâlbâiala !!!!!...Că să vedeti din ce s-au născut BASIȘTII ÎMPUȚIȚI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ...Care acum fac pe cârcotași... Să-mi sugi..pulllllaaaa..Cu tot neamul tău de dobidoc BASIST..De arici pansat..... Să-ți i-au morți și răniți în pula..Sa nu va mai aud pe acilea că va fut morți n gură... .. Politică nu e pentru arici pansați că voi basisti împuțiți..... Marș la supt pula.

florin 20:49:18 / 14 Iulie 2018
Pentru Nelu melu BASIST ÎMPUȚIȚ

Dobitocul cica face politica.. Asta intele el ca e politica......Sunt curios daca cei din redactia Telegraf ii blocheaza IP????

Panseluta 21:39:29 / 14 Iulie 2018
@Florin

Nu are cum sa ii blocheze IP-ul Postacului, el este din redactie ... si stie sa scrie si corect gramatical si fara injuraturi atunci cand doreste ... este un propagandist autentic, platitt pentru fiecare postare facuta, cred ... el este POSTACUL PSD-ist ... referitor la articol Dracnea este chiar ridicol acuzandu-l pe Iohannis ca are vreo legatura cu a doua lui condamnare cand locul de nastere al acestui personaj sinistru este GRATIA, Teleorman, un nume predestinat

12

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2658 secunde