Dragnea, reacţie nervoasă după anunțarea scumpirii gazelor: 'Au zis să mai dea un tun'

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dragnea, reacţie nervoasă după anunțarea scumpirii gazelor: 'Au zis să mai dea un tun'

27 Septembrie 2017 / 16:51 353 accesări

Emil Calotă, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în domeniul Energetic, a declarat marţi, într-o comisie parlamentară, că în această iarnă gazele se vor scumpi cu 6%. Acest anunţ este criticat dur de Liviu Dragnea, preşedinte PSD, care acuză şefii ANRE că vor să dea un tun.

"Ce am constat eu e că vine iarna şi, pentru că se apropie sfârşitul mandatului unor şefi de la ANRE, au zis să mai dea un tun şi să mai mărească preţurile la energie şi la gaze. Şi s-a spus că PSD măreşte preţurile la energie şi la gaze", a afirmat Dragnea, care s-a referit şi la înfiinţarea Comisiei parlamentare de anchetă privind activitatea ANRE, votată azi în Parlament.

"Cum atât mai mult se justifică această comisie de anchetă pe ce s-a întâmplat la ANRE, ca să vedem şi noi şi poporul român cum s-au mărit preţurile în ultimii ani şi ce fundamentări au stat, în afară de interesul imediat al unor companii care furnizează energie electrică. Să vedem care sunt justificările. Cred că e mai importantă decât comisia pentru alegerile din 2009 şi decât comisia de control SRI. Să vedem cum a fost lovită şi economia României, şi consumatorul casnic", a mai precizat preşedintele PSD.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2976 secunde