Drogaţi cu cocaină, cannabis, metamfetamină și marijuana, la volan

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Drogaţi cu cocaină, cannabis, metamfetamină și marijuana, la volan
Eveniment 17 Noiembrie 2019 / 15:57 646 accesări 0 comentarii

Sâmbătă noapte, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au organizat și desfășurat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. În urma acțiunii au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru conducere sub influența substantelor psihoactive, unul pentru conducere cu permis suspendat și unul pentru conducere cu permis necorespunzător. De asemenea, în cadrul acțiunii au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 18 permise de conducere (15 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru neacordare de prioritare pietonilor și unul pentru circulație pe sens opus).

În ceea ce privește infracțiunea de conducere sub influența substantelor psihoactive, polițiștii constănțeni au depistat în jurul orei 03.10 un bărbat care conducea un autoturism pe strada Constanței din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive - rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină. O jumătate de oră mai târziu, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, având suspendat dreptul de a conduce și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive - rezultat pozitiv pentru metamfetamină și canabis.

Ulterior, duminică, în jurul orei 11:40, un bărbat de 21 de ani a condus un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive - rezultat pozitiv THC-5 (marijuana), pe strada Bucureşti din municipiul Constanţa, dinspre strada Atelierelor către bd. 1 decembrie 1918 şi, ajungând la intersecţia cu strada Garofiţei, a surprins şi accidentat uşor un bărbat de 24 de ani, care se afla în traversarea străzii prin loc nepermis, din stânga conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului, iar șoferului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală.Ştiri recomandate

Bătaie în Vama Veche
Bătaie în Vama Veche 515 accesări
Pagina a fost generata in 0.1623 secunde