Drumurile județene, închise după 22.00. Părăsirea localităților, interzisă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Drumurile județene, închise după 22.00. Părăsirea localităților, interzisă!
Administrație 10 Ianuarie 2017 / 20:43 2938 accesări 0 comentarii

Consiliul Județean Constanța a anunțat că, de la ora 20.00, primarii nu mai permit circulația autovehiculelor în afara localităților. Măsura a fost luată din cauza depunerilor masive de zăpadă și a viscolului puternic. De asemenea, după ora 22.00, s-au închis toate drumurile județene. Cei de la CJC spun că, în jurul orei 21.00 s-a mai permis traficul pe drumurile județene, astfel încât cei care lucrează în afara localităților să ajungă acasă. Chiar și așa, tranzitul s-a făcut cu ajutorul utilajelor de deszăpezire și mașini de poliție.

Potrivit autorităților, viscolul este puternic în tot județul. Se crează suluri de zăpadă de până la 1 metru și nămeți de peste 2 metri. Toate utilajele de la Compania Națională de Drumuri, RAJDP, ISU, MAPN precum și utilajele primăriilor acționează pentru a elibera mașinile surprinse de viscol și blocate în nămeți. La nivelul județului s-au rezolvat cele mai multe cazuri de autoturisme blocate și s-au format coloane conduse în siguranță în prima localitate. Din păcate, apar noi cazuri de șoferi care nu vor să respecte sfaturile și pornesc la drum. Prioritatea 0 a autorităților o reprezintă rezolvarea cazurilor medicale, fie prin escortarea ambulanțelor, fie prin preluarea pacienților cu șenilata.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 1.0334 secunde