Dublă înfrângere, la „masa verde”, la Trofeul „Telegraf”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Regulamentul nu a fost respectat Dublă înfrângere, la „masa verde”, la Trofeul „Telegraf”
Sport 05 Februarie 2019 / 11:01 1329 accesări 0 comentarii

Meciul dintre Telegraf (în roşu) şi AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari a fost unul extrem de disputat şi s-a încheiat la egalitate

Meciul dintre Telegraf (în roşu) şi AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari a fost unul extrem de disputat şi s-a încheiat la egalitate

Prima decizie a Comisiei de Organizare a ediţiei a 28-a a Trofeului „Telegraf” la fotbal în sală, cel mai vechi turneu de acest gen din ţară rezervat veteranilor, a fost una prin care se doreşte respectarea regulamentului competiţiei în cele mai mici amănunte. Meciul disputat duminică, între Tomis-Millenium Constanţa şi Victoria Mihai Viteazu, încheiat pe teren cu scorul de 7-1 în favoarea echipei din Mihai Viteazu, are, oficial, un alt deznodământ, după ce Comisia de Organizare s-a autosesizat. Ambele formaţii pierd partida cu scorul de 0-3, la „masa verde”, din cauza faptului că au folosit câte un jucător care nu se afla pe tabelul înmânat organizatorilor la începutul turneului.

În aceste condiţii, clasamentul se prezintă astfel: 1. AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari 7p, 3 jocuri (golaveraj: 14-3), 2. CFR-Municipal Constanţa 6p, 2j (8-2), 3. Telegraf 4p, 3j (6-7), 4. Athletic Club 1973 Constanţa 3p, 2j (8-5), 5. Victoria Mihai Viteazu 3p, 2j (3-4), 6. Municipal-CFR Constanţa 3p, 2j (4-3), 7. Tomis-Millenium 0p, 3j (1-12), 8. Socep 0p, 3j (5-19).

În clasamentul golgheterilor, Nicolae Tudorici (AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari) a ajuns la opt goluri marcate în trei jocuri, fiind urmat de Omer Ervin (Socep) şi Ciprian Bugeac (Athletic Club 1973 Constanţa), ambii cu câte patru goluri înscrise.

Iată și programul meciurilor care se vor desfăşura sâmbătă, 9 februarie, în Sala Sporturilor din Constanţa - ora 15.00: CFR-Municipal Constanţa - Telegraf; ora 15.45: Athletic Club 1973 Constanţa - Municipal-CFR Constanţa.

Turneul este organizat de Clubul Sportiv CFR Constanța, în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și cotidianul „Telegraf”.

Sponsor principal: Decathlon Constanţa.

Sponsori: Carrefour Constanţa şi NS Copiers (sponsor CS CFR Constanţa).

Sponsor tehnic: Dornik Total Services (partener oficial echipament sportiv Kelme şi Masita).

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3228 secunde