Ducesa Meghan de Sussex: metoda INEDITĂ prin care vrea să nască

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ducesa Meghan de Sussex: metoda INEDITĂ prin care vrea să nască

Monden 09 Februarie 2019 / 19:29 2801 accesări

Ducesa Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, aflată în al treilea trimestru de sarcină, și-ar fi exprimat dorința de a naște sub hipnoză, o tehnică foarte în vogă în rândul vedetelor americane, la care au apelat actrițe precum Jessica Alba și Demi Moore, potrivit closermag.fr, scrie Mediafax. O sursă apropiată ducesei a declarat pentru publicația Vanity Fair că aceasta vrea să nască sub hipnoză, o tehnică ce ar ajuta-o să evite anestezia epidurală. Scopul acestei practici este relaxarea cât de mult posibil a organismului, prin intermediul unor exerciții de respirație, fapt care ar permite nașterea naturală fără durere. Ducesa Meghan a început să facă și acupunctură, tot pentru a se pregăti pentru o naștere fără dureri, potrivit aceleiași surse.Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște în luna aprilie.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunțat că ducesa Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată, iar copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naște în primăvara lui 2019.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2053 secunde