Duel al amintirilor între foşti jucători de la FC Farul şi ai naţionalei României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanţa Duel al amintirilor între foşti jucători de la FC Farul şi ai naţionalei României
Sport 01 Septembrie 2019 / 08:56 988 accesări 0 comentarii

Stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța a găzduit sâmbătă un meci demonstrativ de old-boys între foşti jucători de la FC Farul Constanța şi ai naţionalei României. Duelul dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, scor 6-6, iar la loviturile de departajare s-a impus România, cu 5-4, însă nu rezultatul a contat, drept dovadă că în repriza a doua una dintre echipe a... redus motoarele, pentru a permite adversarei să revină. Pentru Farul au marcat Şicu, de trei ori, Adi Pitu, de două ori (dar care a ratat şi două lovituri de la 11 metri metri, dar a fost iertat de vreo sancţiune, deoarece sâmbătă a împlinit vîrsta de 44 de ani), şi Carabaş, iar pentru România au înscris Bogdan Apostu, de două ori, Marica, Ciocănel, Dulcea şi Tibi Curt, un autogol.

Au evoluat - Farul (antrenori Ion Constantinescu, Constantin Gache şi Petre Grigoraş, scouter Ştefan Petcu): T. Alexe - Şicu, T. Curt, Axinciuc, Senin - D. Şerban, Carabaş, M. Stere, Cornăţeanu - D. Zaharia, Adi Pitu, a mai jucat: Butoiu; România: L. Gheorghe - Dulcea, Cr. Vlad, Todoran, Pulhac - Ciocănel, Iftodi, I. Tameş, Mozacu - B. Apostu, Marica. Meciul a durat două reprize a câte 30 de minute și a fost condus la centru de fostul arbitru Florin Chivulete, ajutat de Roxana Ivanov şi Sebastian Stoianof.

Partida demonstrativă s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Joacă fotbal cu FC Farul Constanța”, proiect realizat de FC Farul Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și Primăriei Municipiului Constanța și în parteneriat cu promotorul Adrian Troscenco. Evenimentul a fost primul dintr-o serie de manifestări prin care se sărbătoresc 100 de ani de fotbal la Constanţa.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2231 secunde