Duminică, la Castelu, se va desfăşura ,,Crosul pentru Educație”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Duminică, la Castelu, se va desfăşura ,,Crosul pentru Educație”
Sport 21 Septembrie 2018 / 15:05 392 accesări 0 comentarii

Duminică, 23 septembrie, de la ora 10.00, Asociația Reality Check, cu sprijinul Kaufland România și împreună cu Școala Generală și Primăria din Castelu, va organiza ,,Crosul pentru Educație de la Castelu”, întrecere sportivă deschisă tuturor copiilor din comună.

„Ne-am dorit foarte mult să le putem oferi copiilor din Castelu acest eveniment. Abia așteptăm să îi vedem cum se vor bucura împreună de această zi, indiferent de etnia din care fac parte, indiferent de statutul social al familiei. Este un cros și, prin urmare, o competiție sportivă, dar mesajul principal este că pentru educația copiilor trebuie să alergăm umăr la umăr. Asociația noastră, care și-a luat un angajament pe termen lung față de copiii din Castelu, oamenii de la Școală, oamenii de la Primărie, părinții și întreaga comunitate trebuie să facem tot posibilul ca acești copii să beneficieze de educație”, a declarat Nadia Gavrilă, coordonator eveniment și membru fondator Asociația Reality Check.

Peste 350 de copii din satele Castelu și Nisipari s-au înscris deja. Vor fi cinci categorii de vârstă pentru baieți și cinci categorii de vârstă pentru fete. Participanții vor primi un echipament pentru alergare, vor avea la dispoziție fructe și apă, iar primii trei sosiți din fiecare categorie vor primi și premii. În paralel, vor fi organizate activități educaționale și de mișcare pentru cei mai mici dintre copii.

„Ne dorim să ne implicăm acolo unde este nevoie, să facem o diferență prin proiectele sprijinite de noi și să lăsăm în urmă o schimbare în bine. Proiectul „Crosul pentru Educație de la Castelu“ al Asociației Reality Check este un exemplu bun pentru aplicarea acestei teorii. Iar fapul că au abordat o strategie interesană, aceea de integrare prin evenimente sportive petrecute împreună, ne bucură și mai mult”, a spus şi Anna Katharina Scheidereiter, Manager CSR.

Peste 30 de voluntari au confirmat participarea, iar Aqua Carpatica, BIC, Bookster, Decathlon, Fruteria, Parmalat România și Ruvix vor contribui la organizarea în cele mai bune condiţii a ,,Crosului pentru Educație de la Castelu”.

Peogramul de duminică, 23 septembrie, se prezintă astfel -

Între orele 8.00 şi 10.00: distribuire kituri participanți

START

10.30 - primul start

11.00 - al doilea start

11.30 - al treilea start

10.30 - 12.30 activități cu copiii mici

13.00 - festivitatea de premierePagina a fost generata in 0.1797 secunde