După 15 mai, sportivii de performanţă vor putea efectua cantonamente

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După 15 mai, sportivii de performanţă vor putea efectua cantonamente
Sport 04 Mai 2020 / 15:52 953 accesări 0 comentarii

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat, luni, a declarat, luni, că sportivii de performanţă vor putea să înceapă cantonamentele din 15 mai.

„Sportivii de performanţă vor putea, în condiţii foarte speciale, care vor fi detaliate de specialişti, să înceapă cantonamentele, dar nu vor începe competiţiile sportive decât după o perioadă suficient de lungă de pregătire. Atenţie, sportivii de performanţă! Bazele sportive nu se redeschid pentru amatori. Atenţie, ca să nu fim greşit înţeleşi! Cantonamentele, dar numai în condiţii speciale, pentru profesionişti”, a spus Klaus Iohannis, pe tema relaxării din 15 mai a restriciţiilor impuse după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, a anunţat, duminică, faptul că se pregăteşte un cadru legislativ pentru reluarea competiţiilor şi că doar în momentul în care totul va fi sub control se vor putea relua competiţiile oficiale.

„Cu siguranţă, practicarea sportului este foarte benefică pentru societate. La nivel psihic, fizic, la nivel de educaţie te poate ajuta, dar, din păcate, suntem nevoiţi acum să practicăm activităţile fizice acasă. Pregătim cadrul legislativ, nu trebuie să dăm cu piciorul la ce am reuşit până acum. Cu toţii suntem nerăbdători. Ne gândim la momentul în care se va putea relua sportul. Fotbalul are un grad de risc ridicat”, a declarat Ionuţ Stroe, care a menţionat că ridicarea restricţiilor după expirarea stării de urgenţă nu trebuie înţeleasă ca o permisiune de reluare a tuturor activităţilor sau antrenamentelor.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1479 secunde