După aproape 50 de ani în slujba RATC, a ieşit la pensie! Vezi cine!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

După aproape 50 de ani în slujba RATC, a ieşit la pensie! Vezi cine!

Social 30 Octombrie 2017 / 16:25 1411 accesări

O figură binecunoscută în Constanţa, un om pentru care imposibilul nu a existat niciodată şi care, indiferent de oră sau zi, a reacţionat imediat pentru a rezolva probleme sau a da răspunsuri şi lămuriri, un nume care s-a identificat, practic, cu Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța. Este vorba despre Timur Ibram, actualmente șef al Serviciului Marketing, care se pensionează după 47 de ani de muncă în serviciul RATC.

Însă Regia nu i-a uitat nici pe alţi statornici angajaţi. În ultimele luni s-au mai pensionat și Gorea Steliana - director economic, Brătulescu Marius - șef Serviciu Exloatare, Bazaiac Vasile - șef Birou Exploatare, Mărunțelu Ionela - responsabil Resurse Umane etc. „Le urăm pensie lungă, liniștită și lui Voicu Vasile - sudor, Grecu Gică - șofer autobuz, Craia Gheorghe - electronist, Muedin Reșat - electrician auto, Rusu Gheorghe - motorist, Mărgean Dumitru - electrician, Veli Nijdet - mecanic. Cu toții au activat în cadrul RATC pe parcursul întregii cariere. Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța le mulțumește pentru statornicie”, se arată într-un comunicat de presă al Regiei.

Desigur, locurile lăsate libere de aceştia au fost preluate de „colegi mai tineri, bine pregătiţi, care vor asigura buna organizare și funcționare a activităților și serviciilor pe care le coordonează”, potrivit aceleiaşi surse.12
Pagina a fost generata in 0.1653 secunde