După un meci tensionat, HC Dobrogea Sud a cedat la Timişoara

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin / Liga Naţională

După un meci tensionat, HC Dobrogea Sud a cedat la Timişoara

Sport 08 Martie 2020 / 16:29 978 accesări

HC Dobrogea Sud Constanţa a pierdut duminică, la Timișoara, meciul cu echipa locală SCM Politehnica, din etapa a 22-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, scor 21-22, după ce la pauză handbaliştii antrenaţi de Djordje Cirkovic și George Buricea au condus cu 11-9. Din păcate, maniera de arbitraj a cuplului M. Ghiorghișor (București) - M. State (Buzău) a defavorizat echipa constănţeană, care a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat.

„Este unul dintre cele mai proaste arbitraje pe care le-am avut cu Dobrogea Sud. Contestăm maniera în care au condus meciul. Mâine (n.r. - luni) vom depune un memoriu la federație”, a declarat pentru site-ul oficial preşedintele clubului constănţean, Ionuţ Rudi Stănescu.

„Eliminarea definitivă a lui Chikovani, în minutul 56, ne-a privat de un braț important la 9 metri în finalul partidei. Marjanovic a marcat din 7 metri, 22-20, Malinovic ne-a adus la un gol, 22-21. O minge dată de arbitri înapoi gazdelor, după o intercepție corectă a lui Buricea și o plecare pe contraatac, a inflamat spiritele în tabăra noastră. Câteva mingi irosite, chiar și cu om în plus pe teren, ne-au privat de un rezultat favorabil, dar rămânem cu gustul amar al deciziilor de arbitraj care ne-au defavorizat. La ultimul nostru atac, ce putea aduce egalarea, Buricea a fost sancționat eronat cu pași, iar mingea a fost făcută cadou gazdelor”, a notat site-ul oficial al HCDS.

Golurile formaţiei constănţene au fost marcate de Șandru 8 (4x7m), Chikovani 5, Malinovic 3, Nikolic 2, Andrei 2 şi Chiuffa 1.

Joi, 12 martie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, HC Dobrogea Sud va întâlni pe Dunărea Călărași, în etapa a 23-a din Liga Zimbrilor.12
Pagina a fost generata in 0.1485 secunde