E nevoie de un teatru pentru copii la Constanța?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
E nevoie de un teatru pentru copii la Constanța?
Cultură 14 Februarie 2018 / 18:41 474 accesări 3 comentarii

Consilierii județeni ai PNL propun conducerii Consiliului Județean Constanța construirea unui teatru pentru copii. „Propunem un proiect pentru construcția unui teatru de copii, mai ales că în Constanța nu există o locație destinată celor mici. Constanța nu a avut nicodată un teatru pentru copii. Propunem CJC demararea unui proiect de acest gen. Am identificat chiar și o locație, un teren situat în spatele Planetariului Constanța. Ne-am gândit la acest loc mai ales că am putea închide un circuit destinat exclusiv copiilor. Planul există și este detaliat până la șurub. Costurile sunt estimate de noi în jurul valorii a 2 milioane de euro“, a declarat consilierul Stelian Gima.

Loading...
loading...

3 comentarii

Parinte 10:26:31 / 17 Februarie 2018
pentru Consilieri si nu numai

Dar trotuare practicabile, decente? Cand le ve-ti face? Inca mai circulam pe trotuarele facute de Ceausescu. Majoritatea trotuarelor sunt niste miserii nesigure pe care sunt parcate masinile.... Asta nu e cumva treaba voastra Dlor??? Pana cand ne mai dam in cap unii la altii pt ca voi nu va faceti datoria de a reglementa odata statutul trotuarului pietonal ( si nu parcarea vacarilor). Voi nu luati in calcul ca, Copii merg pe jos la scoala de mana cu parintii, si nu cu masina? Sau vreun makidon vrea sa isi faca Teatru de Copii si nu stiti cum sa le luati spaga??? Teatru de copii in Cta este.... au copii unde merge, nu teatru este prioritatea voastra, ci decenta si siguranta publica...

Marcu 11:14:02 / 17 Februarie 2018
ce ma??

2 milioane de EURO ?? Bai hotilor care sunteti voi HOTI.... Teatrul de vara se prabuseste, Cinematograful REPUBLICA este nou nout nefolosit de nimeni datorita voua, incapabililor.... sunt nenumarate exemple de locatii existente unde se poate face teatru, dar voi vreti sa construiti altul ????? BA CE HOTIIIII...... Voi deja sunteti hoti la strada mare, fara pic de respect pt Constanteni !!!!!!! Arena din MAMAIA (cum ii spune ca-mi scapa) dece nu o reparati? sa poate fi folosita si in sezon si extra sezon???? BA CE HOTII !!!!!

pensionar 14:05:19 / 03 Martie 2018
cluburi de pensionari nu gradinite si teatre

Faceti teatru pentru viitorii drogati care nu voteaza PSD . Cu banii astea mai bine mai faceti cluburi de pensionari pe aleeile din oras ca nu toate aleeile au cluburi ca doar noi votam PSD nu mucosi vostri .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2282 secunde