Echipa Autohtonii a câştigat turneul de baschet 3x3 de la Tulcea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Superbet Tulcea Streetball

Echipa Autohtonii a câştigat turneul de baschet 3x3 de la Tulcea

Sport 09 Iulie 2018 / 17:30 676 accesări

Turneul de baschet 3x3 Superbet Tulcea Streetball, desfăşurat sâmbătă şi duminică, în Piața Civică şi în sala Clubului Sportiv Şcolar din localitate, s-a încheiat cu victoria formaţiei Autohtonii la categoria Open. Ploaia a mutat confruntările de duminică dupa amiază în sală, dar spectacolul baschetbalistic a fost asigurat indiferent de locul în care au avut loc meciurile. Semifinalele şi finalele au fost pe muchie de cuţit, iar diferenţele de scor au fost foarte mici. Rezultate - semifinale: Autohtonii - Leii 13-10 şi Rapid - 90.65 (naționala României) 21-20; finala: Autohtonii / Rapid 20-19. Amedeo Casale, component al naționalei de 3x3 a României a fost principalul marcator al turneului, cu 37 de puncte înscrise în cele patru meciuri disputate, urmat de Adrian Guțoaia, de la Autohtonii, cu 33 de puncte.

Şi spectatorii și-au demonstrat abilitățile de a arunca la coș în numeroase concursuri, iar câștigătorii SuperbetShootingChallenge au plecat acasă cu cecuri în valoare de 250 de lei, după ce au completat circuitul de șase aruncări.

Evenimentul de la Tulcea a adunat la start peste 200 de jucători din toată țara și a promovat baschetul 3x3, noua disciplină olimpică, precum și ideea de sport și mișcare în aer liber. De asemenea, cu sprijinul partenerului Pegas a fost premiată excelența, ca la fiecare dintre turneele marca Sport Arena Streetball. Dublul vicecampion național la canotaj Mihai Teliman, care încearcă să calce pe urmele idolului său, Ivan Patzaichin, a fost premiat.

Superbet Tulcea Streetplay este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, Primăria Municipiului Tulcea și Direcția Judeţeană pentru Sport și Tineret Tulcea. Turneul este susținut pe plan local de Stirom, Zizin, CSȘ Tulcea, Clubul Sportiv Deceneu, Alpromt, Hesperis Group, Ferma Stoian și Radio Constanța. Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Superbet, Nike, sport-loft.com, Gatorade, Ursus Cooler, Pegas, Ideal Board Games, Horizon. Poweredby Kiss FM.12
Pagina a fost generata in 0.1468 secunde