Echipa de volei CS Medgidia a demarat pregătirea noului sezon

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cu Florin Voinea antrenor principal Echipa de volei CS Medgidia a demarat pregătirea noului sezon
Sport 11 August 2017 / 17:50 2057 accesări
Pentru Florin Voinea, CS Medgidia este prima echipă din cariera de antrenor

Pentru Florin Voinea, CS Medgidia este prima echipă din cariera de antrenor

Așa cum am mai anunțat, județul Constanța va avea, în ediția viitoare din Divizia A2 la volei feminin, trei reprezentante. S-au înscris în campionatul 2017-2018 CSȘ 1 Momentos Constanța, ACS Top Volei 05 Constanța, care anul trecut a renunțat la participarea în A2, din motive financiare, și CS Medgidia, echipă nouă, care a luat locul lui CS SLEN 90 Medgidia.

Noua structură sportivă apărută în județul Constanța are ambiții mari pentru anii care urmează, inclusiv pentru secția de volei. Clubul Sportiv Medgidia va fi antrenat de Florin Voinea, cunoscutul voleibalist constănțean, care s-a retras din activitate chiar anul acesta, după două sezoane la Tricolorul LMV Ploiești. Multiplul campion național cu CVM Tomis Constanța și fostul component de bază al naționalei României va împlini 37 de ani la sfârșitul lunii septembrie și a decis să rămână acasă, la Constanța, din motive familiale și profesionale.

Noua echipă de volei din Medgidia a început săptămâna aceasta antrenamentele pentru viitorul campionat, cu un lot bazat pe mai multe jucătoare de la CS SLEN 90 Medgidia: Andra Cojocaru, Mădălina Horătău, Nicoleta Cojocaru, Bianca Cojocaru, Vanesa Deșliu, Diana Mihai, Bianca Vasile. Lor li s-au alăturat Elena Albu (CSȘ 1 Momentos Constanța) și Doina Cojocaru (împrumutată de la ACS Agroland Timișoara), iar săptămâna viitoare sunt așteptate și alte jucătoare la Medgidia.

„Suntem în discuții și cu alte jucătoare, pentru că trebuie să completăm lotul. Îmi doresc să avem cel puțin 12 jucătoare în lot, pentru a ne putea antrena normal. Ideal ar fi să avem 14, dar vom vedea dacă vom reuși să le găsim”, a declarat Florin Voinea.

Antrenamentele se desfășoară în localitate, iar în perioada 14-25 august echipa va fi cantonată la hotelul de la stadionul din Medgidia, pentru un stagiu de pregătire centralizată. Vor fi în principal antrenamente de acumulări fizice, pentru că seria de meciuri amicale va începe în luna septembrie.

Divizia A2 la volei feminin va debuta pe 7 octombrie 2017. Din Seria Est a Diviziei A2 fac parte echipele CSM 2007 LPS Focșani, CTF Mihai I București, CSȘ 1 Momentos Constanța, ACS Top Volei 05 Constanța, CS Medgidia, CSM II București (echipă nouă), CSU Galați (retrogradată din Divizia A1) și CSM Unic Piatra Neamț (fosta VC Unic LPS Piatra Neamț, echipă care s-a retras din Divizia A1).12
Pagina a fost generata in 0.1497 secunde