Echipa Tomitanii Constanţa nu se va prezenta la meciul de la Baia Mare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În prima etapă din Cupa României la rugby

Echipa Tomitanii Constanţa nu se va prezenta la meciul de la Baia Mare

Sport 09 August 2019 / 10:51 952 accesări

Cupa României la rugby, sezonul 2019-2020, va începe sâmbătă, fiind programate întâlnirile din prima etapă. La competiţie participă formaţiile din SuperLiga CEC Bank, iar cele opt echipe au fost împărţite în două grupe, unde vor disputa meciuri tur-retur. Componenţa grupelor - Grupa A: CSM Ştiinta Baia Mare, SCM Timişoara, CS Universitatea Cluj şi CS Tomitanii Constanţa; Grupa B: CSA Steaua Bucureşti, CSM Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti şi SCM Gloria Buzău.

Din păcate, prima partidă pe care CS Tomitanii Constanța ar fi trebuit să o dispute sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00, la Baia Mare, nu se va desfăşura, pentru că din cauza problemelor financiare formaţia constănţeană nu va face deplasarea pentru meciul cu CSM Știința. Jocul nu va fi reprogramat, astfel că echipa Tomitanii va pierde întâlnirea la „masa verde”, cu scorul de 0-5. Formaţia constănţeană aşteaptă alocarea banilor de la bugetul local pentru a-şi putea desfăşura activitatea în condiţiile cerute de sportul de performanţă.

În etapa a doua, care va avea loc sâmbătă, 17 august, CS Tomitanii Constanţa va evolua pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. În ultima etapă a turului, la 24 august, CS Tomitanii va juca în deplasare, cu Timișoara Saracens.12
Pagina a fost generata in 0.1891 secunde