Echipele E-Distribuție Dobrogea intervin în regim de stare de urgență

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Echipele E-Distribuție Dobrogea intervin în regim de stare de urgență

Social 28 Ianuarie 2019 / 15:17 504 accesări
Rețea de medie tensiune avariată în zona Urziceni, județul Ialomița

Rețea de medie tensiune avariată în zona Urziceni, județul Ialomița

Constanța, 28 ianuarie 2019 – E-Distribuție Dobrogea a suplimentat la 84 numărul echipelor proprii şi ale contractorilor societății care intervin în regim de stare de urgență împreună cu personalul operativ – dispeceri, pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de condiţiile meteo deosebite (cod galben, cod portocaliu de vreme rea cu depuneri masive de polei şi cu vânt puternic).

Depunerile semnificative de chiciură pe copacii din apropierea liniilor electrice au provocat căderi de crengi asupra liniilor electrice din apropiere, iar îngreunarea instalaţiilor cu un strat masiv de gheaţă a produs ruperea conductorilor.

Reprezentanții societății sunt permanent în legătură cu autorităţile locale, care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție.
Au fost instalate 60 grupuri electrogene pentru a alimenta clienți din zona zona localităților Urziceni - Lehliu. Se continuă montarea grupurilor electrogene în zonele vulnerabile.

În data de 28 ianuarie, la ora 12:00, situaţia se prezenta astfel:

- Pe aria judeţelor Călăraşi şi Ialomiţa, 10 linii de înaltă tensiune, din cauza galopajului şi a depunerilor masive de chiciură pe conductori, au înregistrat defecţiuni prin ruperea conductorilor şi a unor compenente de reţea, fiind afectată alimentarea cu energie electrică a 5 staţii de transformare.

- în judeţul Călăraşi sunt nealimentate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 20 linii de medie tensiune parţial, fiind înregistrate avarii în localitățile Belciugatele, Ileana, Sohatu, Săruleşti, Tămădău Mare.

- în judeţul Ialomiţa sunt nealimentate 23 linii electrice aeriene de medie tensiune total, 25 linii de medie tensiune parţial, fiind înregistrate avarii în localități: Bărbuleşti, Adâncata, Armăşeşti, Axintele, Bărcaneşti, Borăneşti, Brazii, Ciocârlia, Coşereni, Dragoeşti, Dridu, Fierbinţi-Târg, Garbovi, Jilavele, Maia, Manasia, Moviliţa, Roşiori, Sineşti, Urziceni, Valea Măcrişului.

Recomandăm clienților afectați să folosească, pentru a semnala deranjamente cu precădere numerele de tip TelVerde (apelabile gratuit din rețelele naționale) - 0800 070 555.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1739 secunde