Editorial - Un meci al Simonei Halep, comentat de… Monica Tatoiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De la iubitorii de tenis pentru CTP Editorial - Un meci al Simonei Halep, comentat de… Monica Tatoiu
11 Iunie 2017 / 14:40 4951 accesări 0 comentarii

Nu vreau să scriu aici vreun cuvinţel despre retururile tehnice ale Simonei Halep, nici despre torpilele Jelenei Ostapenko. Nu voi inventaria reverele lungi, mingile pe tuşă, pe jumătate sau razante cu fileul. Altfel spus, nu voi comenta finala de la Roland Garros. A făcut-o cu abnegaţie Cristian Tudor Popescu. Şi în timpul meciului, dar şi după.

În timpul finalei mai avea puţin şi ne făcea să credem, chiar dacă priveam cu toţii aceleaşi prestaţii din teren, că a noastră o haleşte (cu rachetă cu tot) pe letonă. Şi, dacă întorceai privirea din dreptul ecranului, puteai să bagi măna în foc că este aşa! Păi, nu-i de colo pentru un mioritic să audă o voce autorizată făcându-i vorbire despre senzaţionala stăpânire de sine a româncuţei de pe teren. Acum, ce a mai contat că Simona Halep şi-a pierdut-o taman când nu trebuia, adică la acel 3-3 din setul decisiv... Important a fost că CTP propovăduia victoria. Ce n-a mai avut să vină, de altfel. Un mic amănunt în viziunea comentatorului de ocazie ProTV-istă. Ocazie cu care (sâc!) am aflat şi că pe terenul de tenis există şi greşeli… pozitive. Ei, hai, nu vă mai miraţi atâta! Ce mai contează că, prin definiţie, greşeala este ceva negativ. Dacă însuşi CTP a spus că poate fi pozitivă, luaţi-o ca atare. Aşa cum faptul că Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros înseamnă că este o ÎNVINGĂTOARE!?

Nu, domnule Cristian Tudor Popescu. O înfrângere este o înfrângere, oricât aţi încerca dumneavoastră să o ambalaţi în staniol şi să-i mai puneţi şi pampoane. Başca, după încheierea jocului, să-i mai daţi şi cu capul de toţi pereţii Republicii pe cei care şi-au permis să vadă finala exact aşa cum a fost: o partidă de tenis în care, pe teren, Simona a fost departe de ceea ce naraţi dumneavoastră la televizor, un meci pierdut de jucătoarea noastră şi, nu în ultimul rând, o decepţie. Pentru cretinezi şi netandertali (aşa după cum îi alintaţi), dar şi pentru cei, mulţi de altfel, care sperau la o victorie. Sau, mai corect spus, aşteptau o victorie. Şi ştiţi de ce, domnule Popescu? Pentru că românii mai au nevoie şi de victorii în oceanul acesta de înfrângeri de toate felurile, pe toate planurile.

Nu am habar de ce v-aţi pus pe picioarele de dinapoi, considerând că cine nu a văzut finala de la Roland Garros prin ochii dumneavoastră este automat duşmanul Simonei Halep, dar ştiu sigur că mulţi şi-au pus mâinile la urechi ascultându-vă comentariile din timpul meciului. Şi mai mulţi au promis că vor face o petiţie către conducerea ProTV ca, la următorul meci de tenis, să o pună drept comentator pe… Monica Tatoiu.

PS: Cele scrise mai sus nu sunt un atac la adresa Simonei Halep. Cea pe care o respect pentru tot ceea ce a făcut în tenis şi despre care, sunt convinsă, că îşi va reveni după această înfrângere. Chiar şi fără comentariile şi aprecierile CTP-ului.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Bloguri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2416 secunde