Edward Iordănescu - Aşteptăm jocul cu Bosnia-Herţegovina, apoi tragem linie şi discutăm. Eu sper să nu retrogradăm

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Edward Iordănescu - Aşteptăm jocul cu Bosnia-Herţegovina, apoi tragem linie şi discutăm. Eu sper să nu retrogradăm

Sport 25 Septembrie 2022 / 13:44 756 accesări

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a afirmat, duminică, într- conferinţă de presă, că după ultima partidă din Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor, cu Bosnia-Herţegovina, de luni, va urma o analiză a activităţii sale şi o decizie finală în ceea ce priveşte continuarea ca selecţioner.

"Acum îmi doresc să terminăm şi apoi focusul să rămână pentru analiză şi o decizie finală. Recunosc că îmi dă putere poziţia federaţiei şi mulţumesc pentru atitudine şi pentru sprijin. Ştiu că sunt foarte interesaţi de munca pe care o fac, de cum pregătim jocurile, şi probabil că văd perspective, dar nu pot să vorbesc în numele federaţiei, eu pot să vorbesc în numele meu.

Chiar înainte de jocul cu Finlanda le-am spus jucătorilor că am biletul luat pentru data de 8 octombrie, pentru a merge la Frankfurt la tragerea la sorţi, şi trebuie să merg în calitate de selecţioner, dar le-am spus că dacă nu văd ceea ce aştept, semnalele pe care le căutăm, dacă nu văd că încearcă să schimbe spiritul, mentalitatea, să lucreze altfel împreună, eu nu mă urc în acel avion. Pentru că trebuie să ne demonstrăm noi nouă că putem.

Mai avem o şansă, dacă răspunsul este complet, cu siguranţă şi poziţia mea va fi una mai de încredere. Aşteptăm acest joc şi apoi tragem linie şi discutăm. Eu sper să nu retrogradăm", a declarat Iordănescu.


Referitor la partida cu Bosnia-Herţegovina, Iordănescu se aşteaptă să vadă aceeaşi atitudine a "tricolorilor" din partida cu Finlanda, scor 1-1, având drept obiectiv câştigarea celor trei puncte în vederea urcării echipei naţionale în clasamentul grupei.

Echipa naţională de fotbal a României va întâlni Bosnia-Herţegovina, luni, de la ora 21:45, pe stadionul Rapid-Giuleşti, în ultima etapă a Grupei a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor.

După cinci etape în Liga Naţiunilor, România ocupă ultima poziţie în clasamentul Grupei a 3-a, cu 4 puncte, fiind devansată de Bosnia-Herţegovina, 11 puncte, Muntenegru, 7 puncte, şi Finlanda, 5 puncte.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1502 secunde