Edward Iordănescu, noul selecționer al naționalei României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Edward Iordănescu, noul selecționer al naționalei României

Sport 25 Ianuarie 2022 / 23:34 813 accesări
Foto: frf.ro

Foto: frf.ro

Marți, 25 ianuarie 2022, Edward Iordănescu a fost prezentat oficial ca selecționer al reprezentativei României într-o conferință de presă susținută la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani a semnat un contract valabil până la finalul campaniei de calificare la EURO 2024, incluzând eventuale jocuri de play-off, cu prelungire automată în cazul calificării la turneul final.

„Astăzi îl prezentăm pe noul selecționer al României, Edward Iordănescu, antrenor care are misiunea de a readuce echipa națională în elita fotbalului european. Elementele principale care au contat în luarea acestei decizii au fost determinarea, disponibilitatea și dorința de a reuși. Toate acestea le-am regăsit în totalitate la Edward Iordănescu, la acestea se adaugă experiența de antrenor pe care a acumulat-o în carieră, spiritul său analitic, cunoașterea la zi a fotbalului la zi și a lucrat cu jucători care sunt în circuitul naționalei. Suntem siguri că va avea capacitatea să construiască o echipă națională competitivă, de succes, de care să fim cu toții mândri! Selecționerul are un obiectiv principal, calificarea la EURO 2024, și un obiectiv intermediar, câștigarea grupei din Liga Națiunilor”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Am simțit încredere în munca pe care o putem face împreună. Mulțumesc și predecesorilor mei, Cosmin Contra și Mirel Rădoi, care au lăsat lucruri bune în urma lor. Au muncit să construiască un mediu bun pentru performanță și au participat la promovarea și dezvoltarea unor jucători tineri. Sunt bucuros, mândru și sunt pregătit pentru responsabilitatea de a reprezenta românii și România. Cu încrederea tuturor putem construi o echipă care să strălucească și care poate produce performanțele pe care cu toții le așteaptă”, a spus Edward Iordănescu.

Sursă: Federația Română de FotbalŞtiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1757 secunde