Edward Snowden va apărea într-un videoclip al piesei lui Peter Gabriel

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Edward Snowden va apărea într-un videoclip al piesei lui Peter Gabriel

Externe 15 Septembrie 2016 / 15:58 469 accesări

Peter Gabriel a scris melodia ”The Veil” exclusiv pentru noul film biografic despre Snowden, care a acceptat să își facă apariția în promo-ul pentru videoclip, scrie contactmusic.com. ”În timp ce devenim mai vizibili în lumea digitală și lăsăm o urmă nesfârșită de date în spatele nostru, cine și ce face cu ea este extrem de important”, a afirmat Peter Gabriel. ”Dezvăluirile lui Snowden au șocat lumea și au arătat clar de ce trebuie să fim mai atenți la cei care ne supraveghează. Având în vedere numărul ridicat de atacuri teroriste, securitatea este critică, dar nu fără niciun fel de responsabilitate sau supraveghere”, a mai declarat acesta.

Edward Snowden este în prezent exilat în Rusia, după ce a făcut o serie de dezvăluiri senzaţionale despre programele de supraveghere şi monitorizare electronică adoptate de Statele Unite şi Marea Britanie. Avocații fostului angajat NSA depun toate eforturile pentru a obține grațierea acestuia pe finalul mandatului președintelui Barack Obama, însă șansele nu par de partea lor. Deocamdată, Edward Snowden riscă 30 de ani de închisoare în SUA, dacă nu obține grațierea lui Obama și este prins. ”Am fost foarte fericit să aflu că Oliver Stone a decis să facă un film despre Edward Snowden și cred că este un film puternic și inspirațional. Oliver își ia foarte în serios muzica și întotdeauna mi-a plăcut să colaborez cu el”, a conchis Peter Gabriel. Filmul despre Snowden are premiera pe 16 septembrie în SUA, cu Joseph Gordon-Levitt în rolul informatorului Snowden.

Peter Gabriel este unul dintre artiştii internaţionali a căror carieră impresionează prin longevitate, inovaţie şi versatilitate. Cu şase premii Grammy, trei Brit Awards şi alte 13 trofee MTV Video Music, Peter Gabriel este unul dintre cei mai influenţi artişti din industria muzicală internaţională, fiind recunoscut ca atare şi la BMI London Awards, odată cu acordarea trofeului BMI Icon pentru întreaga activitate. Membru fondator al trupei Genesis, Peter Gabriel s-a remarcat odată cu primele concerte ale formaţiei, devenind tot mai cunoscut datorită costumaţiilor nonconformiste şi poveştilor improvizate înaintea fiecărei piese din set-list. După opt ani petrecuţi alături de Genesis, Peter s-a hotărât să-şi continue drumul în muzică pe cont propriu, decizie ce avea să-i aducă un succes nebănuit. Dacă primele patru albume lansate după despărţirea de trupă l-au ajutat să-şi definească traiectoria muzicală, cel de-al cincilea material, intitulat ”So”, a fost cel care i-a adus succesul internaţional, consacrându-l drept un artist complet. Răsplătit cu nenumărate discuri de platină atât în SUA, cât şi în Europa, albumul ”So” a fost privit ca o adevărată revelaţie încă din primele zile de la apariţie, ajungând pe prima poziţie în UK Album Chart şi pe locul al doilea în Billboard 200 US. Cântărețul a susținut un concert și în România, în Pavilionul Central Romexpo din Capitală, pe 8 mai 2014.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.4665 secunde