Efective tinere la Gruparea Mobilă de Jandarmi TOMIS

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Efective tinere la Gruparea Mobilă de Jandarmi TOMIS

Eveniment 06 Noiembrie 2018 / 11:06 644 accesări

Doisprezece subofiţeri din promoţia 2018 ai Şcolilor de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni au fost încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa. Ceremonia de numire în funcţie a celor doisprezece jandarmi din promoţia 2018 a avut loc marți, 06 noiembrie a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii și ulterior au fost incluşi într-un program de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare şi de menţinere a ordinii publice, dar şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul misiunilor. După această scurtă perioadă de acomodare vor fi repartizaţi la subunităţiile operative din care fac parte pentru a executa misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

Cei doisprezece sunt:

Serg.maj Marinescu Roxana Andreea

Serg.maj Mogoșescu Cosmin George

Serg.maj Niță Mihai Alexandru

Serg.maj Marin Gabriel Cosmin

Serg.maj Apolozan Gheorghe Cristian

Serg.maj Toma Andrei Daniel

Serg.maj Mergeani Costel

Serg.maj Rusu Alexandru Răzvan

Serg.maj Pîrvu Tudorel

Serg.maj Mitre Ionuț Daniel

Serg.maj Dima Ionel

Serg.maj Raicu Romeo

Comandantul unitatii, lt.col. Daniel Ferencz, i-a asigurat pe noii jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.12
Pagina a fost generata in 0.3083 secunde